Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Bestickförvaring

Det bästa sättet att se till att köket är praktiskt att jobba i är att se till att det är välorganiserat - genom att det finns tillräckligt bra förvaringslösningar till allt från mat och köksredskap. Läs mer nederst på sidan.

Bestickförvaring - få plats till allt bestick

Oavsett om du köper förvaring till ett privat eller professionellt kök kan du troligen hålla med om att man alltid behöver mer plats i köket. Och det bästa sättet att se till att köket är praktiskt att jobba i är att se till att det är välorganiserat - genom att det finns tillräckligt bra förvaringslösningar till allt från mat och köksredskap.

Förvaringslösningar för privata och professionella kunder

På den här sidan hittar du besticklådor och bestickkorgar i olika designer och storlekar så att du kan välja efter om besticket ska ligga framme synligt eller förvaras i en låda eller ett skåp. Om du vill kunna köra hela bestickkorgen eller lådan i diskmaskinen så har vi flera storlekar i plast - vilket kan vara särskilt praktiskt på restauranger, caféer och i matsalar. På det sättet kan du diska besticket och korgen i samma runda och sedan ställa allt på plats när maskinen rengjort och torkat allt.

Se även våra produkter för matförvaring här >>

Vi har också snygga förvaringslösningar för bestick om det ska ställas fram på matbordet där man själv tar sitt bestick eller om hemmet är inrett med besticket framme på köksbänken eller en hylla. På det sättet får man dessutom en mobil förvaring så att du kan flytta fram och tillbaka besticket när du vill.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>