Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Serveringsbestick

Det blir lättare att servera maten med rätt serveringsbestick. Snyggt serveringsbestick hjälper samtidigt till att ge det dukade bordet ett fulländat helhetsintryck. Läs mer nederst på sidan.

Serveringsbestick - från sallad och soppa till kakan efter maten

På denna sida kan du välja mellan serveringsbestick till allt från sallad, soppa och sås till ris, kakor och mycket annat. Välj mellan olika tidlösa designer i stål, melamin och trä. Det blir lättare att servera maten med det rätta serveringsbesticket.

Tårtspadar, såsskedar och en slev till soppan

En tårtspade eller tårtpalett är närmast omöjlig att vara utan när man ska äta tårta eller paj. En tårtspade kan både användas till att skära och servera med eftersom många tårtspadar har en tandad sida. Saknar du en kaktång kan du även hitta den här.

Med en såssked blir det lätt att servera allt från rödvinssås till dressing, eftersom den lite djupare skeden ger en lagom mängd sås. Välj mellan såsskedar med och utan pip. En såssked med pip gör det lätt att fördela såsen eller dressingen på tallriken medan en utan pip är bra att servera tjocka såser och dressingar med. Soppa serveras på samma sätt bäst med en stor slev som är designat till att servera soppa i små och stora portioner utan besvär.

Ska salladsbesticket vara ett set eller en tång?

Sallad är ett givet inslag på alla dukade bord, oavsett om det rör sig om en stor buffé, en vardagskväll eller en festlig middag, och med det rätta salladsbesticket blir serveringen en större succé. I vårt breda urval kan du välja mellan set med två delar och tänger för servering av sallad.

När mat serveras som en buffé så håller gästerna sina tallrikar i den ena handen. Därför är det praktiskt att ha en salladstång vid serveringen. En salladstång kan å andra sidan kännas väl praktisk på en fin middag, och det är dessutom lättare att matcha ett snyggt set salladsbestick med matbesticket och resten av bordsdukningen.

Snyggt serveringsbestick hjälper till att ge det dukade bordet ett fulländat helhetsintryck. Matcha gärna serveringsbesticket och matbesticket, antingen genom att de liknar varandra eller skapar kontrast. Man behöver inte ha precis samma design eller märke för att skapa ett snyggt, visuellt uttryck.

Kan besticket diskas i maskin?

Överväg om det viktigaste för dig är att kunna välja fritt bland olika material eller om det är viktigare att ditt nya serveringsbestick kan diskas i maskin. Många material tål diskmaskin, men salladsbestick av trä - liksom alla andra träprodukter - får en mycket längre livstid när det diskas för hand. Samma sak gäller tårtspadar - den skärande sidan håller sig vass och effektiv längre när tårtspaden diskas för hand.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>