Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Vakuumförpackare och vakuumpåsar

Upptäck vårt stora urval av vakuumpackare för privatkunder. Använd din vakuumpackare till Sous Vide eller för att ge din mat längre hållbarhet. Läs mer nederst på sidan.

Vakuumförpackare - för extra bra matlagning och matförvaring

På den här sidan hittar du vårt breda urval av vakuumförpackare för privata hushåll. Använd din vakuumförpackare om du vill laga mat med Sous Vide-metoden hemma eller för att ge din mat längre hållbarhet.

Hitta även påsar till vakuumförpackning på den här sidan. Vakuumpåsar är mycket tjockare än vanliga fryspåsar - och det är inte en möjlighet att ersätta dem med andra påsar. I gengäld kan påsarna dessutom användas till tillagning med ytterst goda resultat - på låg temperatur i ugnen eller i vattenbad/sous vide.

Se vår Sous Vide-utrustning här >>

Så effektivt är det att vakuumförpacka förvarad mat

Mat som t.ex. läggs i frysen i en vanlig fryspåse blir automatiskt nedfryst tillsammans med lite luft vilket betyder att mikroorganismer kan utveckla sig och bilda bakterier, jäst och mögel inne i påsen.

En vakuumpackare drar först ut allt syre från förpackningen genom att suga ut luften efter att maten placerats i vakuumpåsen. Därefter gör man en helt tät förslutning av vakuumpåsen som vakuumförpackaren utför med värme. Den täta förslutningen ser till att inget nytt syre kan komma in i påsen. På det viset ökar hållbarheten för vakuumförpackad mat med upp till 5 gånger jämfört med mat som förvaras utan vakuumförpackning.

Vakuumförvaring ger din mat en högre kvalitet

Dessutom kommer en matvara som legat vakuumförpackad i frysen bevara sin kvalitet bättre. Faktum är att t.ex. en biff som frusits ner i vakuumpåse kommer att hålla exakt samma kvalitet tills du tinar upp den som den hade då du lade den i frysen - helt utan köldskador i form av torra partier och fett som härsknat.

Letade du efter vakuumförpackare till restauranger och storkök?

Se vårt stora urval av vakuumförpackare för professionella här >>

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>