Inventarier för storkök
På denna sida hittar du inventarier som hyllsystem, arbetsbord och väggskåp till möbler, vaskar, vattenkranar och insektsfällor speciellt för storköket.

Inventarier för storkök - för förvaring, tillagning och servering

På denna sida hittar du en lång rad inventarier för alla led av kedjan; från förvaring till tillagning och servering i storköket.

Hitta allt från hyllsystem, arbetsbord och väggskåp till möbler, vaskar, vattenkranar och insektsfällor.

Industriell köksutrustning - för kök i alla storlekar

Ett storkök kan fungera på många olika sätt beroende på de individuella behoven och kökets storlek. Därför erbjuder vi maskiner och redskap för storkök med allsidighet som vårt kompass. Vi vill göra det lätt för er. Helst ska ni kunna hitta all nödvändig storköksutrustning hos oss så att ni slipper beställa från flera olika leverantörer.

Se vår storköksutrustning här >>

Hos oss är inget behov för litet eller för stort! De flesta av varorna i denna kategori är specifik tänkta för industrikök, men vissa produkter kan också köpas för generell användning. Upptäck produkterna på dessa sidor och hitta allt från salladsbarer, pizzaugnar och vattenbad till packningsmaskiner, kaffebryggare och kyl/frysdiskar. Vi hoppas ni hittar det ni behöver!

Har ni frågor om ert köp?

Om ni har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är ni välkomna att kontakta oss med era frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter klara att besvara alla frågor och ge den rådgivning ni behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om ni skulle ha oturen att den vara ni köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har er rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter ni hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av läckra kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbord både för privatkunder och proffs. Vårt urval erbjuder bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för både professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan ni skicka in era knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>