Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Hyllor och hyllsystem

Här hittar ni våra hyllor och hyllsystem i professionell kvalitet. Hyllorna och hyllsystemen är utformade i rostfritt stål, sammansätts utan skruvar och har hyllor av antingen rostfritt stål eller kvalitetsplast. Läs mer nederst på sidan.

Hyllor och hyllsystem - optimal förvaring i alla rum

Oavsett om ni ska inreda ett kylrum, frysrum eller bara vill skapa en inredning med öppna hyllor som ger massor med förvaringsplats så hittar ni här inventarier i professionell kvalitet. Våra hyllor och hyllsystem håller för höga och låga temperaturer, att utsättas för vatten och klarar av tung belastning eftersom de alla är utformade i rostfritt stål. Alla delar samlas utan skruvar. Hyllorna har hyllor av antingen rostfritt stål eller kvalitetsplast som är lätta att lyfta av när ni har behov av mer grundlig rengöring.

Därför är rostfritt stål kockarnas förstaval

Rostfritt stål har inte blivit det självklara valet för kockar över hela världen utan anledning.

Rostfritt stål är:

1) Hygieniskt: Den släta ytan har antibakteriella egenskaper eftersom det inte är möjligt för bakterier att tränga in i materialet. Den funktionella utformningen av inventarier i rostfritt stål med släta och jämna sammanfogningar gör det dessutom närmast omöjligt för bakterier och orenheter att fastna i fogarna.

2) Robust: Rostfritt stål är också extremt slitstarkt. Det ska väldigt mycket till för att det ska uppstå hack i ytorna. Mindre repor är vanliga, men kan lätt poleras bort när ni tycker att det behövs. När ni investerar i inventarier av rostfritt stål så har ni investerat i en mycket långtidshållbar inredning som kräver minimalt underhåll.

3) Praktiskt: Rostfritt stål är sist men inte minst väldigt lätt att rengöra, något som gör det till ett givet val i professionella kök där det ska göras grundligt rent varje dag, även när det är mycket att göra.

Rostfritt stål har blivit vanligare i privata hushåll

Det finns idag också många som helst har allt i köket i rostfritt stål, dels p.g.a. de många praktiska och hygieniska egenskaperna - men kanske också för att proffsens favoritmaterial hjälper till att visa att här bor det någon som prioriterar god mat. Och det är ju en bra sak att prioritera. Rostfritt stål är ett väldigt förnuftigt val oavsett var man installerar det.

Så här lätt är det att rengöra rostfritt stål:

1) Börja med att torka av ytan med en fuktig trasa som vridits upp hårt i vatten med lite diskmedel.

2) Torka eventuellt av med en torr trasa för det snyggaste resultatet.

Om ni inte går vidare till steg 2 så får ni i och för sig ett lika rent resultat, men det uppstår lätt ränder på stålet eftersom det inte suger åt sig någon vätska.

Vad gör rostfritt stål till rostfritt stål?

Rostfritt stål är stål som innehåller minst 11,5 % krom. Kromet ökar stålets styrka, hårdhet och värmebeständighet. Det är sammansättningen av de olika metallerna - krom, molybden och nickel - som ger materialet sina helt unika, slitstarka och rengöringsvänliga egenskaper som gör det särskilt lämpligt för köksarbete.

Har ni frågor om ert köp?

Om ni har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är ni välkomna att kontakta oss med era frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter klara att besvara alla frågor och ge den rådgivning ni behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om ni skulle ha oturen att den vara ni köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har er rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter ni hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av läckra kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbord både för privatkunder och proffs. Vårt urval erbjuder bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för både professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan ni skicka in era knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>