Matskärmar
Matskärmar, eller nysskydd, är ett enkelt och praktiskt sätt att se till att serverad mat är så skyddad som möjligt från luftburna partiklar som kan smitta med allt från vanliga förkylningar till mer allvarliga sjukdomar. Matskärmarna är särskilt givna när många människor samlas kring en buffé. Läs mer nederst på sidan.
Mest Populära
Plexiglasskärm
3050
 
SEK 884,08 / st. inklusive moms
SEK 707,26 exklusive moms
Plexiglasskärm
3060
 
SEK 1 011,20 / st. inklusive moms
SEK 808,96 exklusive moms
Visar 1 till 2 av 2

Matskärmar - hygien i högsätet

Tack vare den ökade kunskapen om hur mycket kaos en global pandemi kan ställa till med är fokuset på hygien större än någonsin. Det gäller naturligtvis inte minst för restaurangbranschen. För att era gäster ska få den optimala matupplevelsen ska hygienen och livsmedelssäkerheten ligga i topp hela vägen från köket till matbordet.

Håll maten och gästerna skyddade

Matskärmar, eller nysskydd, är ett enkelt och praktiskt sätt att se till att serverad mat är så skyddad som möjligt från luftburna partiklar som kan smitta med allt från vanliga förkylningar till mer allvarliga sjukdomar. Matskärmarna är särskilt givna när många människor samlas kring en buffé. Att äta mat på buffé ska ju vara en positiv upplevelse av att kunna njuta av sin helt egen sammansättning av många olika rätter och tillbehör - utan att oroa sig över att bli sjuk.

Skärmarna kan dock användas i lång rad andra situationer än bufféer, t.ex. vid servering av mackor, kakor och glass.

Har ni frågor om ert köp?

Om ni har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är ni välkomna att kontakta oss med era frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter klara att besvara alla frågor och ge den rådgivning ni behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om ni skulle ha oturen att den vara ni köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har er rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter ni hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av läckra kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbord både för privatkunder och proffs. Vårt urval erbjuder bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för både professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan ni skicka in era knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>