Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Insektsfällor

Flugor och andra insekter är inte bara en källa till irritation. De innebär också en hälsorisk. Genom att installera insektsfällor skyddar ni människor, mat, inventarier och redskap och håller de objudna gästerna borta från lokalerna. Läs mer nederst på sidan.

Insektsfällor - löser problemet innan det uppstår

Flugor och andra insekter lockas lätt in i vilket kök som helst. En restaurang, ett bageri eller ett café är ju ett kalas som med sina härliga dofter även attraherar dessa objudna gäster. Men att ha insekter i ett professionellt kök är naturligtvis ett no-go utan like.

Små djur med potential för stor förstörelse

Flugor och andra insekter är inte bara en källa till irritation. De innebär också en hälsorisk - och det behövs bara en enda fluga i köket för att sprida maginfektioner till era gäster - vilket i värsta fall kan medföra dåligt omdöme och stängning av ett matställe. Det är förstås en katastrof som ska undvikas för varje pris.

Effektiva, giftfria och hygieniska insektsfällor

Genom att installera insektsfällor skyddar ni människor, mat, inventarier och redskap mot att utsättas för insektsöverförda mikroorganismer.

Elektriska insektsfällor med ljusrör löser era problem innan de utvecklar sig - och det är både giftfritt och hygieniskt. Det är också hygieniskt att bli av med de döda insekterna som blir liggande på plats tills ni tömmer insektsfällorna. Insekterna dör fort utan att ligga och lida.

På den här sidan hittar ni bland annat även insektsfällor som använder limplattor till att döda bananflugor, vanliga flugor och andra irriterande insekter. Vi har också fällor specifikt för fruktflugor och malar som med hjälp av giftfria lockmedel drar till sig insekterna.

Har ni frågor om ert köp?

Om ni har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är ni välkomna att kontakta oss med era frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter klara att besvara alla frågor och ge den rådgivning ni behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om ni skulle ha oturen att den vara ni köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har er rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter ni hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av läckra kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbord både för privatkunder och proffs. Vårt urval erbjuder bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för både professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan ni skicka in era knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>