Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Vattenkranar

Vi erbjuder blandningsbatterier och vattenkranar i olika modeller, såväl låga som höga och med eller utan förspolningsdusch. Här hittar ni också vattenkranar för kokande vatten samt behållare för kokande vatten. Läs mer nederst på sidan.

Vattenkranar för alla behov

Behöver ni en ny vattenkran i det professionella köket - eller i grovköket eller köket där hemma - så hittar ni den här. På den här sidan kan ni välja mellan blandningsbatterier och vattenkranar i olika modeller, såväl låga som höga och med eller utan förspolningsdusch.

Kokkranar - genialiska i det professionella köket

På den här sidan hittar ni även ett stort urval av vattenkranar för kokande vatten från Quooker. När ni installerar en vattenkran för kokande vatten så är det slut med att vänta på att vattnet kokas i köket på restaurangen, caféet eller i baren. Kokkranen är också bra att ha när skärbrädor och andra redskap där bakterier lätt samlas ska rengöras.

Kokkranen ersätter vattenkokaren

När man använder en vattenkokare är det lätt hänt att man värmer upp lite extra vatten för att vara säker på att inte ha för lite. Det är också vanligt att man sätter igång vattenkokaren, börjar göra något annat och sedan glömmer bort det kokta vattnet och sedan får koka upp det igen. Det är slöseri med både tid och resurser. När ni använder en kokkran så kokas bara precis den mängden vatten som behövs.

Kokkranen ansluts till en varmvattenbehållare som placeras under diskbänken. Behållaren är utrustad med en vakuumisolering som ger en minimal energiförbrukning. Behållaren med det kokande vattnet kan anslutas på flera sätt, antingen med en egen kran för kokande vatten eller så att det kokande vattnet delar kran med alla andra temperaturer.

Ni hittar behållare från Quooker i olika storlekar och modeller för olika behov samt munstycken till kokkranar på denna sida.

Har ni frågor om ert köp?

Om ni har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är ni välkomna att kontakta oss med era frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter klara att besvara alla frågor och ge den rådgivning ni behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om ni skulle ha oturen att den vara ni köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har er rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter ni hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av läckra kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbord både för privatkunder och proffs. Vårt urval erbjuder bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för både professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan ni skicka in era knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>