Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Mandoliner

Mandolinen är en obligatorisk hjälpreda för den som älskar att laga mat. Läs mer nederst på sidan.

Mandolinen - skär smakfulla skivor snabbt

Det kan ta förvånansvärt lång tid att skära tunna, likartade skivor och stavar av t.ex. grönsaker om man gör det med en kniv. Det krävs ofta mycket koncentration att få till den rätta tjockleken - och samtidigt undgå att skära sig i fingrarna. Lösningen på dessa problem går under namnet mandolinjärn!

Skapa musik i köket

Förberedelserna blir många gånger lättare och snabbare när du har en mandolin i din köksarsenal - oavsett om du ska skiva en gurka till tzatziki, riva morötter till råkost, skiva äpplen tunt till en efterrätt eller lyckas med lövtunna skivor till hemgjorda potatischips. Då får du mer energi över till att vara kreativ i köket.

Förutom att tunna, likartade skivor är snygga och lyfter dina rätter till nya estetiska nivåer så ger skivor och stavar i samma tjocklek även en optimal smak, oavsett om råvaran ingår i en rå eller tillagad rätt. Mandolinjärnet är därför närmast en obligatorisk hjälpreda för den som älskar att laga mat. När man väl har upptäckt hur lätt det är att använda en mandolin så har man inte lust att gå tillbaka till andra metoder.

H.W.Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W.Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av läckra kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbord. Vårt urval erbjuder bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för både professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar - även knivblad till mandoliner - till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>