Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Mandoliner

Mandolinen är en obligatorisk hjälpreda för den som älskar att laga mat. Läs mer nederst på sidan.

Mandolinen - skär snabbt skivor fulla av smak

Det kan ta förvånansvärt lång tid att skära tunna, likartade skivor och stavar av t.ex. grönsaker om man gör det med en kniv. Det krävs ofta mycket koncentration att få till den rätta tjockleken - och samtidigt undgå att skära sig i fingrarna. Lösningen på dessa problem går under namnet mandolinjärn!

Skapa musik i köket

Förberedelserna blir många gånger lättare och snabbare när du har en mandolin i din köksarsenal - oavsett om du ska skiva en gurka till tzatziki, riva morötter till råkost, skiva äpplen tunt till en efterrätt eller lyckas med lövtunna skivor till hemgjorda potatischips. Då får du mer energi över till att vara kreativ i köket.

Förutom att tunna, likartade skivor är snygga och lyfter dina rätter till nya estetiska nivåer så ger skivor och stavar i samma tjocklek även en optimal smak, oavsett om råvaran ingår i en rå eller tillagad rätt. Mandolinjärnet är därför närmast en obligatorisk hjälpreda för den som älskar att laga mat. När man väl har upptäckt hur lätt det är att använda en mandolin så har man inte lust att gå tillbaka till andra metoder.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>