Överföringsark till choklad
Ge dina praliner och tårtdekorationer av choklad en skinande yta med det vackra mönster du ser på arket. Läs mer nederst på denna sida.

Överföringsark - din genväg till ett lyxigt uttryck

Med överföringsark ger du din choklad en skinande yta med det vackra mönster du ser på arket. Du kan både använda överföringsark till praliner och till tårtdekorationer av choklad, som verkligen kan ge imponerande resultat.

Du börjar med att temperera en tillräcklig mängd flytande choklad till den rätta temperaturen (vit choklad 30 °C, mjölkchoklad 32 °C och mörk choklad 34 °C). Sedan doppar du det, t.ex. en pralin, som du vill ha mönstret på i den flytande chokladen. Lägg sedan pralinen på en bit bakplåtspapper och placera en storleksanpassad bit överföringsark på ytan som ligger uppåt. Låt stelna och dra av överföringsarket efter ca 20 minuter. Voila!

Kom ihåg allt du behöver

Vi erbjuder chokladvärmare för både professionellt och privat bruk - som passar allas budget. Med en chokladvärmare är det lätt att se till att chokladen håller den temperatur du vill ha innan du t.ex. fyller chokladformar. Då blir det lätt att få pralinerna att lossna när de har stelnat. Om du vill servera din choklad varm så erbjuder vi också chokladfontäner i två prisklasser.

Se chokladvärmare och fontäner här >> 

Hitta dina nya chokladformar med alla tänkbara motiv. Vi har ett kolossalt urval - från de klassiska till annorlunda formar och formar som barnen kommer att älska.

Se våra chokladformar här >> 

Det är väldigt viktigt att ha rätt redskap när du ska doppa t.ex. praliner i flytande choklad. En chokladgaffel hjälper dig få rätt handlag och ger snabbt ett jämnt, likartat chokladöverdrag.

Se våra chokladgafflar här >>

Hitta din favoritutrustning hos H.W. Larsen

Nu har du kanske hittat den utrustning du letade efter. Vi på H.W.Larsen ser fram emot att leverera varorna snabbt så att du kan komma igång med ditt chokladäventyr.

När du handlar hos oss kan du vara säker på att få utrustning i hög kvalitet. Vi ser det som en av våra förnämligaste uppgifter att erbjuda det bästa sortimentet så att du blir nöjd med ditt köp.

Vi önskar dig lycka till med dina chokladkreationer!

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>