Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Chokladredskap

Finishen är en viktig faktor når man gör chokladpraliner. Med chokladgafflar får du ett jämnt, likartat chokladöverdrag. Läs mer nederst på den här sidan.

Chokladgafflar - för eleganta praliner

Finishen är en viktig faktor när man gör chokladpraliner. Därför är det väldigt viktigt att ha ett lämpligt redskap när du ska doppa dina praliner i flytande choklad, t.ex. inför dekoration.

Med chokladgafflar får du lättare rätt handlag så att du snabbt kan ge pralinerna ett jämnt, likartat chokladöverdrag. Låt därför inte bristen på redskap vara det som hindrar dig från att lyckas med hemgjorda praliner.

Kom ihåg allt du behöver

Vi erbjuder chokladvärmare för både professionellt och privat bruk - som passar allas budget. Med en chokladvärmare är det lätt att se till att chokladen håller den temperatur du vill ha innan du t.ex. fyller chokladformar. Då blir det lätt att få pralinerna att lossna när de har stelnat. Om du vill servera din choklad varm så erbjuder vi också chokladfontäner i två prisklasser.

Se chokladvärmare och fontäner här >> 

Hitta dina nya chokladformar med alla tänkbara motiv. Vi har ett kolossalt urval - från de klassiska till annorlunda formar och formar som barnen kommer att älska.

Se våra chokladformar här >> 

Ta också en titt på våra överföringsark som ger din choklad en skinande yta med det snygga mönstret du ser på arket. Du kan både använda överföringsark till praliner och till tårtdekorationer av choklad, och det kan verkligen kan skapa imponerande resultat.

Se våra överföringsark här >> 

Hitta din favoritutrustning hos H.W. Larsen

Nu har du kanske hittat den utrustning du letade efter. Vi på H.W.Larsen ser fram emot att leverera varorna snabbt så att du kan komma igång med ditt chokladäventyr.

När du handlar hos oss kan du vara säker på att få utrustning i hög kvalitet. Vi ser det som en av våra förnämligaste uppgifter att erbjuda det bästa sortimentet så att du blir nöjd med ditt köp.

Vi önskar dig lycka till med dina chokladkreationer!