Chokladsmältare och chokladfontäner
Temperatur är alfa och omega när man smälter choklad. En chokladvärmare ger dig ett likartat resultat varje gång. Läs mer nederst på sidan.
Mest Populära
Chokladvärmare
69317
 
SEK 652,94 / st. inklusive moms
SEK 522,35 exklusive moms
Chokladvärmare
260432
 
SEK 10 013,73 / st. inklusive moms
SEK 8 010,98 exklusive moms
Chokoladefontæne 18 cm 40-50 grader
69318
 
SEK 1 346,34 / st. inklusive moms
SEK 1 077,07 exklusive moms
Chokoladevarmer til 1 flaske
Larsen Pris
MCV1
 
SEK 4 988,56 / st. inklusive moms
SEK 3 990,85 exklusive moms
Chokoladevarmer til 3 flasker
Larsen Pris
MCV3
 
SEK 12 500,31 / st. inklusive moms
SEK 10 000,25 exklusive moms
Chokoladevarmer til 2 flasker
Larsen Pris
MCV2
 
SEK 8 840,74 / st. inklusive moms
SEK 7 072,59 exklusive moms
Visar 1 till 6 av 6

Chokladvärmare - för pålitliga resultat i din chokladverkstad

När man ska smälta choklad är temperatur verkligen alfa och omega. Det är viktigt att man smälter choklad på ganska låga temperaturer och - om man gör det för hand - rör om hela tiden tills den har smält. Om man försöker smälta choklad på för höga temperaturer kommer den att förstöras och kan inte räddas. Med en chokladvärmare är det lätt att se till att chokladen håller den temperatur du vill ha innan du t.ex. fyller chokladformar. Då blir det lätt att få pralinerna att lossna när de har stelnat. 

Ska du ha en ny maskin i köket?

Ja - om du vill vara säker på att få ett pålitligt resultat när du jobbar med choklad. Man kan naturligtvis nöja sig med att smälta choklad i vattenbad, men om man vill göra choklad mer än bara någon enstaka gång - eller man vill göra större mängder, då kan det vara en smart investering att skaffa en chokladvärmare. Med en sådan minskar man stress och frustration i köket och det blir ett större nöje att jobba med chokladen.

Vi erbjuder chokladvärmare för både professionellt och privat bruk - som passar allas budget. Och om du verkligen vill skapa en feststämning och servera din choklad i flytande form så erbjuder vi också chokladfontäner i två prisklasser.

Kom ihåg allt du behöver

Hitta dina nya chokladformar med alla tänkbara motiv. Vi har ett kolossalt urval - från de klassiska till annorlunda formar och formar som barnen kommer att älska.

Se våra chokladformar här >> 

Det är väldigt viktigt att ha rätt redskap när du ska doppa t.ex. praliner i flytande choklad. En chokladgaffel hjälper dig få rätt handlag och ger snabbt ett jämnt, likartat chokladöverdrag.

Se våra chokladgafflar här >>

Ta också en titt på våra överföringsark som ger din choklad en skinande yta med det snygga mönstret du ser på arket. Du kan både använda överföringsark till praliner och till tårtdekorationer av choklad, och det kan verkligen kan skapa imponerande resultat.

Se våra överföringsark här >> 

Hitta din favoritutrustning hos H.W. Larsen

Nu har du kanske hittat den utrustning du letade efter. Vi på H.W.Larsen ser fram emot att leverera varorna snabbt så att du kan komma igång med ditt chokladäventyr.

När du handlar hos oss kan du vara säker på att få utrustning i hög kvalitet. Vi ser det som en av våra förnämligaste uppgifter att erbjuda det bästa sortimentet så att du blir nöjd med ditt köp.

Vi önskar dig lycka till med dina chokladkreationer!

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>