Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Skrapor, rakor, svampar och rengöringsstenar

Rengöringssvampar är lämpliga för i stort sett all slags rengöring medan svampar av metall är det bästa valet vid fastbrända matrester och liknande. Här hittar du bland annat också skurnylon och ett brett urval skrapor för rengöring av storkök, kötthandeln eller var som helst. Läs mer nederst på sidan.

Svampar, stenar och skrapor - för rengöring i alla växlar

Med en traditionell, mjuk svamp kan du göra rent i alla rum som behöver lite extra hårda nypor. Svampar finns idag i många utformningar - från den klassiska med en ofta grön, skurande yta som gör det lätt att rengöra de flesta ytor till de mycket kraftiga stålbollarna för t.ex. grytor och stekpannor. Svampar av metall är det bästa valet vid fastbrända matrester och liknande. Stålbollar ska inte användas vid rengöring av material som lätt repas, t.ex. glas och teflon.

Skrubba helt rent med skurnylon

Den skurande ytan som oftast sitter på en rengöringssvamp kan också köpas utan en svamp, i form av ett skurnylon. Ett skurnylon tar bort smuts från golv, väggar och fogar med en imponerande effektivitet och gör det lätt att komma åt svårtillgängliga områden som behöver skrubbas. Skurnylon kan både användas till rengöring och till att ytbehandla golv, väggar, bord och trappor och gör det lätt att komma hela vägen in i hörnor och under möbler. Ett skurnylon kan både användas ihop med transparenta och pigmenterade produkter.

Våra skurnylon från svenska Vikan monteras i Vikans skurnylonhållare som för ett mer ergonomiskt arbete fixeras med ett skaft.

Få ett briljant resultat med våra skrapor

När rengöringen utförs efter konstens alla regler, i varje fall i det professionella köket eller kötthandeln, så medför det utan tvekan stora mängder vatten i lokalerna. Vi erbjuder ett brett urval av olika skrapor så att du t.ex. kan skrapa dina bord, väggar och golv helt rena och klargöra inför nästa arbetsdag. För ett extra rent resultat rekommenderar vi Vikans ultrahygieniska skrapa med vinklat gummi som ger en effektiv och lätt rengöring, och du kommer hela vägen runt, även i mer svårtillgängliga områden av lokalen.

På den här sidan hittar du även diverse andra skrapor samt rengöringsstenar för rengöring av grill eller pannkaksjärn. Det är busenkelt att rengöra grillens galler med en rengöringssten eftersom stenen är flexibel och formar sig efter gallren så att du kommer hela vägen in till stålet och får bort alla brända rester och allt fett. Eller vad sägs om en smulsamlare? Med samlaren från Lacor vid din sida kan du snabbt få bort smulor från arbetsbordet.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>