Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Kantiner och Chafing Dishes

Här hittar du Chafing Dishes och brännpasta för uppvärmning av dem - samt ett stort urval av kantiner. Servera maten varm på ett snyggt sätt. Läs mer nederst på sidan.

Chafing Dishes och kantiner - för snygg och effektiv servering

Vill du ha nöjda gäster vid buffén så är presentationen av den mat som serveras en viktig faktor. När maten serveras hygieniskt, har den rätta temperaturen och är snyggt upplagd, så gläds dina gäster och det ger både bättre stämning och fler återkommande gäster.

Håll kontroll på serveringen av varm mat

Vi erbjuder Chafing Dishar i hög kvalitet som t.ex. kan användas till hotellfrukostar, bufféer och större evenemang som t.ex. julbord. Håll allt från köttbullar, pajer och gratänger varma i en Chafing Dish som både är effektiv, robust och snygg. Till bufféer rekommenderar vi rolltop-modeller med vidhäftat lock som gör det lätt för gästerna att gå till och från maten utan besvär.

Maten läggs i en behållare som ställs på plats i ett ställ i Chafing Dishen där det bildas ett vattenbad som i sin tur uppvärms av antingen brännpasta eller en värmeplatta.

Är det krångligt att använda brännpasta?

Nej, det är tvärtom synnerligen praktiskt. Hos oss hittar du uteslutande Chafing Dishar utan inbyggd elektricitet eftersom det betyder att du slipper tänka på sladdar och kontakter vid serveringsplatsen. Brännpastan bildar varken rök eller sot, är inte giftig och har ingen lukt. Hitta en behållare till brännpastan här >>

På den här sidan hittar du dessutom ett stort urval kantiner och kantinlock av metall eller polykarbonat.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>