Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Värmelampor och värmehällar

Här hittar du våra värmelampor, värmebryggor och våra glaskeramiska värmehällar samt värmehällar i rostfritt stål för optimal servering av varm mat. Läs mer nederst på sidan.

Värmelampor och värmehällar - håller maten varm så länge du vill

Värmelampor i form av enstaka lampor eller värmebryggor hängs upp i taket över den plats där den serverade maten ska stå. Med en värmebrygga får du ytterligare prestation vid serveringen och genom att kombinera värmelampor eller värmebryggor med värmehällar kan du med optimal effekt hålla maten varm både under- och uppifrån.

Håll maten varm - och buffén, middagen eller festen igång

Man använder en värmehäll genom att värma upp plattan till den önskade nivån och stänger sedan av den. Sedan hålls maträtterna som placeras på hällen lagom varma i ca en timme. Man kan förstås bara värma upp hällen igen efter det om det rör sig om en längre buffé.

Värmelampor är genialiska i bufférestauranger, på hotell, julbord och i alla möjliga andra situationer då mat serveras som buffé för ett större antal gäster. Välj en värmelampa med spiralsladd för att smidigt kunna ändra avståndet mellan lampan och maten.

En värmehäll är, utöver sin användning i professionella sammanhang, även praktisk att ha på receptioner, födelsedagar, jubileer, bröllop och konfirmationer. Den är också till stor nytta och glädje på julbordet eller på vilken middag som helst då ni vill kunna sitta runt maten länge utan att stressa över om maten blir kall.

Om serveringen äger rum utomhus kan du också hitta terrassvärmare på den här sidan.

Mycket nöje med lyckade serveringen!

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>