Stekgaffel, 15 cm, Victorinox Swiss Classic
Artikelnummer: 210315
.
SEK 419,76 / st.
SEK 335,81 exklusive moms
 •  
 •  
 •  
Stekgaffeln håller steken på plats medan den skivas och hjälper dig få snygga, jämna skivor. Den är också bra när du steker kött som behöver vändas under tillagningen, t.ex. helstekt kyckling eller en tung, otymplig stek.


Mer information

 • Schweiziska Victorinox står bakom denna stekgaffel som fungerar lika bra på matstället som hemma. Skaftet är av polypropen och ergonomiskt designat så att gaffeln ligger perfekt i handen. Med tenar av robust, rostfritt kvalitetsstål.

  Då Karl Elsner grundade Victorinox år 1884 så var det med syftet att tillverka de mest användbara fickknivarna för den schweiziska armén. Sedan dess har Victorinox utvidgat sitt sortiment med allt från köksknivar till bestick och andra köksredskap. Victorinox står för solid kvalitet för förnuftiga priser som alla kan vara med på.

  Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver. Kontakta kundservice här >>

  Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

 • Brand Victorinox
  Serie Swiss Classic
  Type Stekgaffel
  Leverandør varenummer 5210315
  Stregkode 7611160501523
  Info Tål ej diskmaskin
  Mål 15 cm djup
 • 210315_doc.pdf 632.00 Kb
Köpt tillsammans med