Degskrapor
Degskrapor är oumbärliga i alla kök. Om du gillar att baka så behöver du minst två stycken. Läs mer nedan.

Degskrapor - oumbärliga verktyg i bakköket

Degskrapor kan vara två olika saker: Antingen är det ett redskap med ett rektangulärt blad av plast eller metall, med ett handtag av plast eller trä, eller så är det ett redskap med ett långt skaft och ett mjukt blad av t.ex. gummi. De två modellerna har olika uppgifter i köket.

Nöjet i att ha de rätta redskapen

Det är mysigt att baka - i varje fall om man gör det rätt. Det är däremot INTE alls mysigt att baka när stora mängder dej sätter sig mellan fingrarna i stället för att stanna på bakbordet - eller när bakbordet är fullt av kletig dej som man nästan behöver professionellt hjälp till att få bort igen. Det är verkligen inte heller mysigt när man tar ut sitt bakverk ur ugnen och hälften av ens bullar eller småkakor har bränts medan den andra hälften inte är färdigbakade, på grund av att de inte riktigt blev formade i samma storlek. Däremot så ÄR det väldigt mysigt att baka när allt klaffar - och man har rätt redskap till sin hjälp.

Det är här degskrapor i olika format kommer in i bilden. När det gäller bakning så är degskrapor lika elementära som köksknivar är inom matlagning. En degskrapa med skaft är som bekant oumbärlig när man ska skrapa ut deg eller smet ur en bunke. Det är också ett sant nöje att använda en degskrapa utan skaft, t.ex. av metall, till att skära ut sin deg i bullar i samma storlek. Dessutom är denna degskrapa lysande till att skrapa upp deg från bakbordet - och till att samla degen under bakningen. Metallskrapor är mycket hygieniska och håller länge, medan skrapor av plast är praktiska eftersom du inte behöver vara så försiktig under användningen då de inte repar bakbordet lika lätt.

Man kan alltid bli bättre på att baka

Om du är tokig i att baka så äger du nog den primära bakutrustningen så att du kan baka läckra, mjuka kakor och härligt bröd - och om du saknar något så har du kommit till rätt ställe.  

Vi på H.W.Larsen ser fram emot att leverera varorna snabbt så att du kan komma igång med ditt bakäventyr. När du handlar hos oss kan du vara säker på att få utrustning i hög kvalitet. Vi ser det som en av våra förnämligaste uppgifter att erbjuda det bästa sortimentet så att du blir nöjd med ditt köp.

Vi önskar dig lycka till med dina kreationer på bakbordet!

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>