Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Långa degskrapor

Degskrapan med skaft är ett av kökets mest populära redskap eftersom den är så användarvänlig och användbar. Läs mer nederst på sidan.

Degskrapor med skaft

Degskrapan med skaft är den degskrapa - eller slickepott - som de flesta är vana vid att använda i köket. Den är ju både användarvänlig och väldigt användbar. Inte nog med att man kan använda den till att få ut den sista degen, vispade grädden eller såsen ur en bunke eller gryta - utan att få något på händerna - en lång degskrapa åker också fram och är det perfekta verktyget när man ska t.ex. ska bre ut fyllning och släta ut grädde ovanpå en tårta.

Olika modeller har olika funktioner

Det kan vara bra att ha långa degskrapor i olika storlekar och modeller. De mindre är bra till arbete med dekor, t.ex. frosting på muffins - dessutom är de det bästa redskapet för små, hjälpsamma barnhänder. Vi har också skedformade degskrapor som är väldigt praktiska när du t.ex. ska temperera choklad eller koka karamell och knäck.

Vilka andra sorters degskrapor behöver du ha?

Hur många olika sorters degskrapor du behöver ha och vilka storlekar de ska beror på dina unika behov.

Om du vet med dig att du aldrig kommer att baka annat än mjuka kakor, något enstaka bröd och olika sorters bullar så kan du lätt nöja dig med två degskrapor; en stor med skaft eller en utan med rundade hörn som du kan få ut deg och smet ur bunken med och en liten, rak av metall eller plast till att dela upp deg i mindre bitar med.

Om du däremot vill baka långa bakverk som t.ex. baguetter, eller du vill baka större degar så kan det vara mycket användbart med en lite större degskrapa. Då kan du lätt dela upp degen i lämpliga mängder och längder.

Man kan alltid bli bättre på att baka

Om du är tokig i att baka så äger du nog den primära bakutrustningen så att du kan baka läckra, mjuka kakor och härligt bröd - och om du saknar något så har du kommit till rätt ställe.  

Vi på H.W.Larsen ser fram emot att leverera varorna snabbt så att du kan komma igång med ditt bakäventyr. När du handlar hos oss kan du vara säker på att få utrustning i hög kvalitet. Vi ser det som en av våra förnämligaste uppgifter att erbjuda det bästa sortimentet så att du blir nöjd med ditt köp.

Vi önskar dig lycka till med dina kreationer på bakbordet!