Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Degskrapor av metall

Det är ett sant nöje att använda en degskrapa av metall till att skära ut en deg i bullar. Läs om fler fördelar nederst på sidan.

Degskrapor av metall

Degskrapor av metall håller länge, är hygieniska - och ett sant nöje att använda när degen ska delas till lika stora bullar. Degskrapor utan skaft är dessutom superbra på att samla degen när du bakar. Sist men inte minst är metallskrapan det självklara verktyget till att skrapa upp deg från bakbordet vilket får städningen efter baket att gå undan.

Vilka degskrapor behöver du ha?

Hur många olika sorters degskrapor du behöver ha och vilka storlekar de ska beror på dina unika behov.

Om du vet med dig att du aldrig kommer att baka annat än mjuka kakor, något enstaka bröd och olika sorters bullar så kan du lätt nöja dig med två degskrapor; en med skaft eller en utan med rundade hörn som du kan få ut deg och smet ur bunken med och en liten, rak av metall eller plast till att dela upp deg i mindre bitar med.

Om du däremot vill baka långa bakverk som t.ex. baguetter, eller du vill baka större degar så kan det vara mycket användbart med en lite större degskrapa. Då kan du lätt dela upp degen i lämpliga mängder och längder.

Man kan alltid bli bättre på att baka

Om du är tokig i att baka så äger du nog den primära bakutrustningen så att du kan baka läckra, mjuka kakor och härligt bröd - och om du saknar något så har du kommit till rätt ställe.  

Vi på H.W.Larsen ser fram emot att leverera varorna snabbt så att du kan komma igång med ditt bakäventyr. När du handlar hos oss kan du vara säker på att få utrustning i hög kvalitet. Vi ser det som en av våra förnämligaste uppgifter att erbjuda det bästa sortimentet så att du blir nöjd med ditt köp.

Vi önskar dig lycka till med dina kreationer på bakbordet!