Degskrapor av metall
Det är ett sant nöje att använda en degskrapa av metall till att skära ut en deg i bullar. Läs om fler fördelar nederst på sidan.
Mest Populära
Degskrapa
112902
 
SEK 119,41 / st. inklusive moms
SEK 95,53 exklusive moms
Degskrapa
92621
 
SEK 190,69 / st. inklusive moms
SEK 152,55 exklusive moms
Degskrapa
92620
 
SEK 190,69 / st. inklusive moms
SEK 152,55 exklusive moms
Stor degskrapa
420020
 
SEK 196,46 / st. inklusive moms
SEK 157,17 exklusive moms
Stor degskrapa med trähandtag
390740
 
SEK 229,20 / st. inklusive moms
SEK 183,36 exklusive moms
Degskrapa
92622
 
SEK 248,46 / st. inklusive moms
SEK 198,77 exklusive moms
Spatel, 12 cm, Icel
571603012
 
SEK 291,23 / st. inklusive moms
SEK 232,98 exklusive moms
Visar 1 till 7 av 7

Degskrapor av metall

Degskrapor av metall håller länge, är hygieniska - och ett sant nöje att använda när degen ska delas till lika stora bullar. Degskrapor utan skaft är dessutom superbra på att samla degen när du bakar. Sist men inte minst är metallskrapan det självklara verktyget till att skrapa upp deg från bakbordet vilket får städningen efter baket att gå undan.

Vilka degskrapor behöver du ha?

Hur många olika sorters degskrapor du behöver ha och vilka storlekar de ska beror på dina unika behov.

Om du vet med dig att du aldrig kommer att baka annat än mjuka kakor, något enstaka bröd och olika sorters bullar så kan du lätt nöja dig med två degskrapor; en med skaft eller en utan med rundade hörn som du kan få ut deg och smet ur bunken med och en liten, rak av metall eller plast till att dela upp deg i mindre bitar med.

Om du däremot vill baka långa bakverk som t.ex. baguetter, eller du vill baka större degar så kan det vara mycket användbart med en lite större degskrapa. Då kan du lätt dela upp degen i lämpliga mängder och längder.

Man kan alltid bli bättre på att baka

Om du är tokig i att baka så äger du nog den primära bakutrustningen så att du kan baka läckra, mjuka kakor och härligt bröd - och om du saknar något så har du kommit till rätt ställe.  

Vi på H.W.Larsen ser fram emot att leverera varorna snabbt så att du kan komma igång med ditt bakäventyr. När du handlar hos oss kan du vara säker på att få utrustning i hög kvalitet. Vi ser det som en av våra förnämligaste uppgifter att erbjuda det bästa sortimentet så att du blir nöjd med ditt köp.

Vi önskar dig lycka till med dina kreationer på bakbordet!

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>