Träskrapor till crêpes och pannkakor
Du använder en träskrapa till att släta ut din smet på ett pannkaksjärn eller en pannkakslagg så att den fördelas jämnt och riktigt tunt. Läs mer nederst på sidan.
Mest Populära
Träskrapa till pannkakor och crêpes, rund, 21x14 cm
Spara 31%
1509000
Före SEK 41,95
SEK 28,99 / st. inklusive moms
SEK 23,19 exklusive moms
Träskrapa till pannkakor och crêpes, rund
71945
 
SEK 55,30 / st. inklusive moms
SEK 44,24 exklusive moms
Visar 1 till 2 av 2

Träskrapor - tunna, snygga pannkakor och crêpes varje gång

Crêpes är inte bara ett franskt ord för pannkakor; en crêpe är en pannkaka gjord på en smet med ett högre ägginnehåll i förhållande till mjöl och mjölk än de pannkakor de flesta skandinaver är vana vid att äta. Det högre innehållet av ägg ger tunnare och mycket frasiga pannkakor som både kan serveras som för-, huvud- och efterrätt, beroende på vad man har som fyllning och ev. smaksätter smeten med.

Det är lätt att laga crêpes, men om man vill ha ett perfekt resultat varje gång så ska man ha den rätta utrustningen. Du använder en träskrapa till att släta ut din smet på ett elektriskt pannkaksjärn eller en vanlig pannkakslagg så att den fördelas jämnt och riktigt tunt. Om det är första gången som du ska jobba med en träskrapa så kom ihåg att det kan krävas lite övning innan du får den perfekta tekniken.

Ge inte upp - dina perfekta, snygga, tunna och frasiga crêpes, pannkakor, chapatis och blinis väntar i din framtid.

Se våra elektriska pannkaksjärn här >>

Se våra pannkakslaggar här >>

Man kan alltid bli bättre i köket

Om du är tokig i att baka och laga mat så äger du nog den primära utrustningen - och om du saknar något så har du kommit till rätt ställe.  

Vi på H.W.Larsen ser fram emot att leverera varorna snabbt så att du kan komma igång med ditt matäventyr. När du handlar hos oss kan du vara säker på att få utrustning i hög kvalitet. Vi ser det som en av våra förnämligaste uppgifter att erbjuda det bästa sortimentet så att du blir nöjd med ditt köp.

Vi önskar dig lycka till med dina kreationer i köket!

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>