Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Snapsglas och shotglas

Här ser du vårt urval av glas till snapsar och shots. Glasen kan användas oavsett om det är en högtid då det serveras snaps eller om det ska shots i glasen. Läs mer nederst på sidan.

Snapsglas och shotglas - till den lilla uppiggaren

På den här sidan hittar du vårt urval av glas till snapsar och shots. Många av glasen kan användas oavsett om det är en högtid då det serveras snaps eller om det ska shots i glasen. Det är absolut inte heller bara alkohol som man kan använda sina minsta glas till - de är ju också perfekta för nyttiga shots med ingefära, gurkmeja, spirulina och mycket mer.

Uttryck din kreativitet med snaps

Många antingen hatar eller älskar snaps. Eller så har man bara en favoritsnaps som är den enda man gillar.

Det kan vara kul att blanda sin egen snaps, och det ger lite extra charm att servera hemblandad snaps på högtider och familjemiddagar. Det är dessutom väldigt lätt att blanda sin egen snaps. Dessutom är möjligheterna närmast obegränsade för hur många olika sorters snaps man kan göra med t.ex. bär, frukt och nötter smaksatt med kryddor och örter.

När du har blandat de ingredienser du tycker att din snaps ska smaka av så ska du bara vänta på att alkoholen har dragit åt sig smakerna av kryddor och andra ingredienser innan du kan servera din unika snaps. Grundregeln är att ju längre snapsen får stå och dra, desto djupare blir smaken.

Man kan också ge sin snaps en färg genom att blanda den med ingredienser som hallon eller citrusskal. För att ge snapsen en färg behöver du ofta inte vänta längre än ca en dag. Sedan har du ett piggare och mer dekorativt inslag på bordet, kanske för att matcha ett tema. Färgstarka ingredienser kommer förstås också att nyansera snapsens smak mer eller mindre kraftigt så om du färgar en köpt snaps ska du överväga vilken snaps som passar ihop med ingrediensens smak.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>