Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Glassmaskiner

Med din egen glassmaskin kan du komponera fritt och därmed göra gräddglass, mjölkglass, yoghurtglass, vegansk glass och sorbet precis som du eller familjen gillar den mest. Läs mer nederst på sidan.

Glassmaskiner - mer nöje i köket

Glass kan man äta året runt - speciellt om det bor barn i huset eller du bara älskar glass. God, hemlagad glass är också en säker hit och med din egen glassmaskin kan du komponera fritt och därmed göra glass precis som du eller familjen gillar den mest.

Glass i alla skepnader

Även om hemlagad glass inte nödvändigtvis är nyttigare än den glass du köper i affären så är det alltid skönt att veta precis vilka ingredienser den består av.

Det är fritt fram att göra krämig gräddglass med allt från chokladkross, mosade bananer eller hallonsås till krokant, likör eller pistagenougat eller att göra sockerfri glass och utelämna alla former för färdigköpta ingredienser. Det kan också vara att du hellre vill ha en vegansk glass utan mjölkprodukter från djurriket - eller helt utan någon form för mjölk eller grädde, dvs. sorbet.

Med en glassmaskin kan du göra all slags glass, från gräddglass, mjölkglass och yoghurtglass till vegansk glass och sorbet.

Snabbare, enklare, bättre glass

Med en glassmaskin nedkyler du din hemblandade glass på rekordtid - mycket fortare än i frysen. Den största fördelen är dock att du slipper oroa dig för iskristaller eftersom maskinen ser till att röra om i glassen under processen. Du ska bara tillsätta de önskade ingredienserna och sedan klarar glassmaskinen i stort sett allt därefter.

Glassmaskinerna är väldigt användarvänligt designade, och när alla ingredienserna blandats ordentligt är det bara att vänta på att glassen är fryst och ätklar. De flesta glassmaskiner är dessutom utrustade med en stor öppning som låter dig tillsätta ingredienser löpande om det är mer lämpligt.

Gillar du att experimentera i köket och har du dessutom en förkärlek för sötsaker så blir en glassmaskin snabbt ett av favoritverktygen i köket. Vi önskar dig mycket nöje med dina glasskreationer!

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>