Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Förvaringslådor, burkar och hinkar

Det är ett faktum att det ibland är en utmaning att bevara överblicken i ett kaotiskt kök. Många upplever dagligen att köket blir rörigt, och oftast är det platsbrist och struktur som är orsaken till problemet. Ta tag i problemet vid roten och få ordning i köket. Du kommer att undra varför du inte fått det gjort tidigare. Läs mer nederst på sidan.

Förvaringslådor och burkar - ger struktur i köket (eller var du vill)

På H.W.Larsen känner vi till hur viktigt det är att ha förvaringslådor och burkar i hög kvalitet. Därför har vi sammansatt ett stort urval praktiska förvaringslådor, burkar och robusta lådor som kan staplas. På sidan hittar du också diverse hinkar för olika ändamål.

När du organiserar kylskåp, lådor eller ett skafferi med förvaringslådor så slipper du ingrodda matrester och smulor i hörnen. Den transparenta plasten gör det lätt att få överblick så du slipper att gissa på innehållet. Förvaringslådorna och burkarna kan användas i skafferiet, kylskåpet, barnrummet eller var du än har behov av smart förvaring som gör det lätt att se innehållet. De är dessutom lätta att rengöra när behovet uppstår.

Ge maten maximal färskhet

Förvaringen är avgörande för matens hållbarhet och kvalitet, och de slitstarka plastmaterialen hjälper dig hålla grönsaker och kött smakfullt och saftigt. Färska grönsaker och tillagade matrester blir fort fördärvade eller torkar ut om de förvaras på fel sätt. Förvaringslådor av plast är också en bra lösning på problemet med oorganiserade skafferier och lådor - eftersom även torra matvaror som te, kryddor, kakor och kex får längre hållbarhet tack vare de isolerande egenskaperna.

Vi på H.W.Larsen ger alltid garanti för att produkterna lever upp till kraven för livsmedelsförvaring. Våra förvaringslådor är producerade utan användning av skadliga tillsatser, och den starka plasten håller både i form och styrka efter disk. Det betyder att du får hög kvalitet för små summor och att du kan använda dina förvaringslådor igen och igen.

Hur många lådor har du plats till?

Det lönar sig att tänka över hur stora lådor du har plats till och behov av innan dina nya lådor och burkar hittar hem till hyllorna. Begränsa gärna antalet av olika typer till 2-3 storlekar. Då kan du lätt stapla dem utan att få vacklande torn som blir svåra att hantera. När lådorna är tomma så kan du vara ännu mer platsbesparande och ställa lådorna i varandra med locken överst.

Tänk även platsekonomiskt när du fyller dina lådor och burkar - det finns plats till mycket mer när innehållet sorteras. Platskrävande frukt som t.ex. bananer blir mycket lättare att förvara om de skärs i bitar. Med hjälp av lite plastfilm går det bra att lägga olika sorters mat nära varandra.

Använd lock varje gång

Vi rekommenderar alltid att du använder lock till dina förvaringslådor och burkar när du använder dem till mat eftersom maten inte ska utsättas för fukt och bakterier. Locken ska sluta helt tätt så att det varken kommer in eller släpps ut luft. Våra tättslutande lådor och burkar skyddar mot damm och oönskad fukt utifrån medan matens dofter förblir inne i lådan eller burken.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>