Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Köksassistenter

Om du väl har börjat baka med hjälp av en blandmaskin så vågar vi påstå att du kommer att fortsätta med det. En köksassistent kan allt från att vispa äggvitor till en perfekt, fluffig maräng till att knåda degen till bröd i all oändlighet. Då blir det både enklare och roligare att baka själv. Läs mer nederst på sidan.

Degknådningsmaskiner - kanske bagarens allra bästa hjälpreda

Det var en gång för inte så länge sedan då man hade tid att stå i köket och baka i halva och hela dagar medan världen snurrade förbi utanför dörren. Inne i köken stod ugnarna tända i timmar på bakdagarna, alla bord i köket var täckta av bakplåtar, fat och tallrikar fyllda till brädden med hemgjorda bakverk vars oemotståndliga, hemtrevliga doft spriddes i rummen, genom öppna fönster och ut på kökstrappor och trappuppgångar. 

Även om vi idag lever på ett helt annat sätt och inte har lika mycket tid till att stå i köket så har många under de senaste åren börjat baka mer igen. Det är ju så mysigt att servera och äta nygräddat bakverk - och inte minst att försätta hela sitt hem i den rätta stämningen med doften av nybakat surdegsbröd, grovbröd och bullar av alla sorter. Och lyckligtvis är det ju mycket lättare att baka hemma idag än förr i tiden eftersom vi har så mycket utrustning till vår hjälp, t.ex. under de mer rutinmässiga arbetsmomenten.

En köksassistent ger dig en bättre deg

Det är utan tvekan så att om du har börjat baka med hjälp av en blandmaskin så går du helst inte tillbaka till att göra arbetet för hand. Köksassistenten i all sin enkelhet genialisk eftersom den underlättar arbetet under bakningen precis så som dåtidens bagare måste ha önskat sig det; genom att göra det tunga och långsamma jobbet med att knåda degen åt dig.

En köksassistent kan allt från att vispa äggvitor till en perfekt, fluffig maräng till att knåda degen till bröd i all oändlighet. Medan maskinen gör jobbet kan du vila armmusklerna eller börja på en annan del av bakningen - försäkrad om att maskinen gör arbetet med ett utmärkt resultat. Faktum är att köksassistenten knådar degen bättre än man kan för hand. Det ger en mer elastisk och läcker deg.

Vi erbjuder köksassistenter i många prisklasser för både privatkunder och proffs, bland annat från Kenwood som är ikoniska på marknaden för köksassistenter. Kenwood har så långt tillbaka som sedan 50-talet stått för uppfinningsrikedom och bra design av köksassistenter, och deras blandmaskiner har följt med tiden. Idag kan maskinerna bara ännu mer.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>