Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Bak- och dekorationsmattor

Bakmattor blir liggande på bakbordet när du kavlar ut deg, marsipan eller sockerpasta på den. Våra dekorationsmattor är schabloner med mönster som du överför till det som du vill dekorera dina kakor och tårtor med. Läs mer nederst på denna sida.

Bak- och dekorationsmattor - för goda resultat i bakköket

Bakmattor, eller kavelmattor, gör jobbet med att kavla ut en deg lättare, och eftersom mattorna tål höga temperaturer är de även bra som återanvändbara alternativ till bakplåtspapper på en plåt med bakverk som ska gräddas i ugn.

Bakmattor gör det tunga arbetet lättare

Bakmattor av silikon eller annat non-stick är väldigt bra på att bli liggande stabilt på bakbordet när du kavlar ut en deg - eller marsipan och sockerpasta du ska använda som överdrag på en tårta. Det ämne du kavlar ut fastnar dessutom inte på en bakmatta - vilket det lätt gör på ett mjölat bakbord - och då får du inte heller en massa överflödigt mjöl i dina degar som ger ett hårdare och torrare resultat.

Bakmattor finns både med och utan markeringar. Vi har t.ex. mattor med centimetermarkeringar og en bakmatta med cirklar som är formidabel att klicka ut maränger och chokladknappar på.

Akta det lilla bakverket

En bakmatta är för övrigt perfekt att använda när du ska baka mindre bakverk med hjälp av utstansare. Kavla ut hela degen på bakmattan, stansa ut dina kakor, ta bort överflödig deg och lägg sedan över hela bakmattan med kakorna på plåten inne i ugnen. Då slipper du lyfta upp alla kakor en och en - och eliminerar risken att de går i sönder.

Dekorationsmattor - för tjusig dekor på dina tårtor och kakor

Förutom vanliga bakmattor så har vi också dekorationsmattor som är fantastiskt roliga att jobba med. Dekorationsmattorna är schabloner med olika mönster som överför till det ämne du vill dekorera din tårta eller kaka med. Det är enklare än det ser ut. Man kavlar bara ut marsipanen eller sockerpastan på dekorationsmattan och drar sedan av mattan försiktigt.

Man kan alltid bli bättre på att baka

Om du är tokig i att baka så äger du nog den primära bakutrustningen så att du kan baka läckra, mjuka kakor och härligt bröd - och om du saknar något så har du kommit till rätt ställe.  

Vi på H.W.Larsen ser fram emot att leverera varorna snabbt så att du kan komma igång med ditt bakäventyr. När du handlar hos oss kan du vara säker på att få utrustning i hög kvalitet. Vi ser det som en av våra förnämligaste uppgifter att erbjuda det bästa sortimentet så att du blir nöjd med ditt köp.

Vi önskar dig lycka till med dina kreationer på bakbordet!

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>