Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Alla bakredskap

Att ha rätt utrustning gör en fenomenal skillnad för dina resultat på bakbordet och kan snabbt lyfta dig till helt nya nivåer. Läs mer nederst på denna sida.

Bakredskap till professionella och glada hembakare

Det är inte mycket som toppar en välgjord tårta. Ska man hänge sig till något härligt dekadent så faller valet lätt på en vacker och smakfull tårta som dekorerats efter konstens alla regler med t.ex. marsipan, glasyr eller vispad grädde.

Är du typen som alltid diskar upp med 7 sorters kakor eller inte kan låta bli att erbjuda din hjälp när andra ska bjuda sina gäster på tårta och kakor? I så fall gäller det att ha ordning på bakutrustningen så du kan briljera med dina imponerande resultat - något som gästerna utan tvekan kommer att uppskatta.

Nörd är ju en komplimang!

På samma sätt som kockar ofta har en stor passion för kvalitetsknivar och annan köksutrustning så är det lätt även för bakentusiaster att bli ganska så nördiga kring utrustning - och hela tiden tycka att just den utstansaren, brännaren eller formen är ett måste. Men det finns det också ett mycket gott skäl för!

Att ha rätt utrustning gör en fenomenal skillnad för dina resultat på bakbordet och kan snabbt lyfta dig till helt nya nivåer, oavsett om din passion är vackra tårtor, bröd eller chokladpraliner. Vi har både ett stort urval av grundläggande bakutrustning i god kvalitet och mer speciella redskap som kan ge den som vill bli ännu mer kreativ professionella resultat.

Man kan alltid bli bättre på att baka

Om du är tokig i att baka så äger du nog den primära bakutrustningen så att du kan baka läckra, mjuka kakor och härligt bröd - och om du saknar något så har du kommit till rätt ställe. Är du redo att lyfta ditt bakande till nya nivåer så är den rätta utrustningen helt avgörande för hur bra du kommer att du lyckas. Därför är det viktigt för både smak och utseende att du prioriterar ordentliga bakredskap. 

Vi önskar dig lycka till med dina kreationer på bakbordet!