Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Allglas

På den här sidan hittar du glas för vatten, mjölk, juice och andra drycker utan alkohol. Vi har både standardglas för låga priser och snyggare glas för festligare middagar i storlekar mellan 2 och 6,5 dl. Läs mer nederst på sidan.

Allglas - det universella glaset

Ett allglas, eller vattenglas, används till allt från vatten till mjölk, juice, läsk och andra drycker utan alkohol. Eftersom man använder glaset så ofta så är något av det viktigaste att glaset är robust och inte för smått. Vi har allglas i olika storlekar mellan 2 och 6,5 dl.

När det serveras vatten med eller utan bubblor vid sidan om andra drycker på festliga middagar så får vattenglaset gärna vara lite finare än till vardags. Vi erbjuder både standardglas för synnerligen bra priser och mer dekorerade dricksglas för att möta allas behov. Tänk på att ett högt glas är bättre på att bevara bubblorna i kolsyrat vatten än ett lägre glas.

Hittar du inte dina nya glas på den här sidan så har vi också ett stort urval av snygga glas för drinkar och cocktails. Många av glasen kan också användas som extra snygga dricksglas.

Se våra drinkglas här >>

Använd inte dina vattenglas till öl

Visste du att spår av mjölk kan sitta kvar i ett glas i upp till 10 diskar? Om du tycker att det är viktigt att din öl ska vara helt fri från inblandning av andra drycker ska du därför hålla dina ölglas och vattenglas var för sig. Vi har ett brett urval av bra ölglas.

Se våra ölglas här >>

Servera med stil

Matcha dina nya glas med en snygg karaff eller kanna för vatten och andra drycker. Vi erbjuder ett brett sortiment i många olika designer så att du kan hitta det som passar bäst till din stil.

Se våra kannor och karaffer här >>

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>