Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Köksvågar

Alla våra köksvågar är omsorgsfullt utvalda utifrån användarvänlighet och kvalitet, och de flesta är digitala. Det ger dels ett mer precist, dels ett mer lättläsligt resultat. Med en digital köksväg kan du väga ingredienser ner till få gram. Läs mer nederst på sidan.

Köksvågar - pålitliga resultat varenda gång

Man kan komma långt på ögonmått när man står i köket - särskilt när man lagar eller bakar något man gjort många gånger förr. Men när man ska laga eller baka något nytt går ögonmåttet bet. Särskilt när man bakar så kan resultatet lätt bli helt fel om man inte får till förhållandet mellan ingredienserna.

Om man ska vara säker på att resultatet blir precis som ett recept anger, och likadant varje gång, då måste man använda sig av en köksvåg.

Vad ska din köksvåg kunna?

Det verkar kanske överflödigt att spekulera över vilka krav du har på en köksvåg. Den ska ju bara kunna väga de ingredienser du använder i köket. Men riktigt så enkelt är det inte.

1) En köksvåg ska först och främst kunna väga mer eller mindre exakt, annars mister den sitt syfte.

2) Vågen ska vara lätt att använda och ställa in.

3) Använder du recept från utlandet så behöver du troligen en våg som utöver att kunna väga i våra inhemska mått även kan väga i t.ex. amerikanska mått.

4) Sist men inte minst så ska köksvågen vara hållbar. Den ska kunna hålla för flitig användning och rengöring - och gärna vara så solid att den klarar av att tappas på golvet om olyckan är ute.

Hur stora mängder behöver du väga?

Alla våra köksvågar är omsorgsfullt utvalda utifrån användarvänlighet och kvalitet, och de flesta är digitala. Det ger dels ett mer precist, dels ett mer lättläsligt resultat. Med en digital köksväg kan du väga ingredienser ner till få gram.

Vi har ett brett sortiment av vågar för att tillgodose behov både i professionella kök och i hushåll. Vågar för privata hushåll har ofta en maxkapacitet på 5 kg, medan våra vågar för professionella kök klarar av upp till 30 kg. 

Tips: Om du väger saker i skålar så kan du nollställa vågen så att skålens vikt raderas. Då slipper du att ha med skålens vikt i ekvationen.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>