Urbeningskniv, 15 cm, Victorinox Fibrox, svart, slank, rakt blad
Artikelnummer: 640315
Före SEK 395,11
SEK 316,10 / st.
SEK 252,88 exklusive moms
 •  
 •  
 •  
Urbeningskniven kommer till användning under arbetet med styckdetaljer och gör det lätt att avlägsna ben och fett precist.


Mer information

 • Den långa, raka modellen är lämplig för uppgifter som att bena ur fläskbog, biffstock eller andra delar då kniven primärt jobbar inuti köttet.

  Olika längder för olika ändamål

  Urbeningsknivar finns i flera modeller. De kortare, spetsiga utgåvorna använder man t.ex. till kanin eller mindre fjäderfä.  Ska man använda en urbeningskniv på ett sätt som innebär att den träffar en skärbräda eller liknande, t.ex. om man ska skära ut revbensspjäll, så är en svängd urbenare däremot det bästa valet. De finns i flera längder och med många sorters skaft. Man kan med fördel välja en modell med olivslipat blad om man ofta ska använda den till matvaror som har tendens till att klistra fast vid bladet, t.ex. kalkon.

  Victorinox har med materialet fibrox skapat ett fantastiskt skaft som gör det lätt att hålla kniven i ett stadigt grepp även när händerna är kladdiga, t.ex. under arbete med kött och fisk.

  Victorinox står för hög kvalitet och plattstål som är lätt att hålla vasst. Då Karl Elsner grundade Victorinox år 1884 så var det med syftet att tillverka de mest användbara fickknivarna för den schweiziska armén. Sedan dess har mycket vatten runnit över slipstenarna, och idag är det inte många kockar som inte har en Victorinox eller två i sitt arsenal. 

  Värt att veta om din nya kniv

  Även de bästa knivarna kommer med tiden behöva slipas. Men knivar av hög kvalitet kan närmast slipas i det oändliga. Vi gör gärna jobbet åt dig i vår professionella slipverkstad som har över 85 års erfarenhet. Se mer om slipning hos H.W. Larsen >>

  Viktigt: Diska aldrig dina knivar i diskmaskin! Det motsvarar mord på dina verktyg. Knivarna blir förstörda och de blir faktiskt skadade redan efter en disk i en diskmaskin. Diska i stället dina knivar för hand när du använt dem och torka av dem med en diskhandduk.

  Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver. Kontakta kundservice här >>

  Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

 • Serie Fibrox
  Type Urbeningskniv
  Leverandør varenummer 5640315
  Stregkode 7612446503682
  Bladlængde 150
  Farve Sorteringskniv
  Hårdhed 55 HRC
  Info Tål ej diskmaskin
  Skæfte Fibrox
  Stål type Plåtstå
 • 640315_doc.pdf 632.00 Kb
Köpt tillsammans med
Bästsäljare i Urbeningsknivar