Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Steakknivar och steakgafflar

En bra steakkniv ska göra det enkelt att skära i alla sorters kött, oavsett om det är en lättstekt biff eller en saftig korv från grillen. Läs mer nederst på den här sidan.

Steakkniven - den vassaste kniven i besticklådan

Steakbestick är ofta designat avsevärt annorlunda än vanligt bestick. Kniven är oftast mycket spetsig och har ett tandat blad som är så vasst att du med lätthet kan skära i en bit kött. En bra steakkniv ska göra det enkelt att skära i alla sorters kött, oavsett om det är en lättstekt biff eller en saftig korv från grillen. Matupplevelsen blir bättre när du inte måste kämpa för att skära ut varje tugga. Det är synd och skam om en bit vällagat kött mosas ner i tallriken på grund av att kniven som används inte är tillräckligt vass eller inte är ämnad för uppgiften.

Steakbestick ska ha hög kvalitet

Många känner igen steakbestick, eller grillbestick, som bestick med en rustik design och skaft av något slags trä. Detta är den klassiska designen som aldrig går ur mode, och det kan du förstås hitta hos oss. Om den rustika designen däremot inte är din smak så erbjuder vi även andra stilar.

Vi erbjuder steakbestick från erkända märken i hög kvalitet för när du köper steakbestick så ska du kunna känna en tydlig skillnad jämfört med vanligt bestick. Hos H.W.Larsen hittar du bestick från märken som F.Dick, Giesser, Tojiro och vårt eget märke, Senjen.

Det är inte alla steakknivar som tål maskindisk så kom ihåg att överväga om det är viktigt för dig när du väljer dina nya steakknivar. Vi rekommenderar dock alltid att man diskar sina steakknivar för hand. Det ger mindre slitage.

Vi kan också göra om dina existerande knivar till steakknivar

I vår egen slipverkstad kan vi dessutom göra om vanliga knivar med släta blad till steakknivar eller renovera dina existerande steakknivar. Då kan du välja att bladen ska vara mer eller mindre kraftigt tandade. Hur du väljer är en smaksak – vi ger gärna råd i förhållande till dina behov! Läs mer om slipverkstaden här >>

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>