Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Kopplingar, slangar och sprutpistoler

Upp med händerna! Vi ställer siktet - med sprutpistoler och skumsprutor. Här hittar du även allt från vattenslangar till kopplingshus och nipplar. Läs mer nederst på sidan.

Slangar, sprutpistoler och kopplingar - sätt turbo på rengöringen

En vattenslang kan förstås användas till en lång rad uppgifter, från att vattna i trädgården till att rengöra bilen eller avloppet - och till att rengöra det professionella köket, charken och alla andra arbetsplatser som behöver en kraftfull rengöring när arbetsdagen är slut. Det är både lätt och mycket effektivt att använda en vattenslang och en spraypistol när släta ytor som väggar, bord och golv ska rengöras.

Arbetsplatser med högt tryck kräver kraftfull rengöring

Lokaler som bagerier, storkök och chark är av naturliga skäl inte alltid skinande rena. I loppet av arbetsdagen utsätts ett professionellt kök eller andra lokaler där mat bearbetas eller tillagas för spetsbelastning och blir rörigt. Röran består av en salig blandning av spill från maten, stänk på väggar och använda köksredskap som lagts åt sidan i väntan på en lugnare stund. Medan den röran som uppstår under arbetsdagens lopp får anses vara naturlig så är ingrodda, gamla matrester och annat smuts som lämnats oacceptabelt - och kan vara skäl nog för att ett ställe stängs ner efter kontroll. Allra viktigast är det såklart att man gör rent efter konstens alla regler på ytor som kommer i direkt kontakt med maten. En vattenslang monterad med en sprutpistol ser till att du kan justera trycket så att du får den kraftfullhet som behövs för uppgiften.

Hur mycket klarar era lokaler av?

Använd det sunda förnuftet när du gör rent med pistoler. Det är värt att överväga om lokalerna är lämpliga för det innan man utsätter dem för vatten på högt tryck eftersom det finns risk att kemikalier, allergener, smuts och bakterier sprids via vattenpartiklarna. En annan risk är att man med högt tryck kommer att pressa in fukt i sprickor och fogar vilket lätt leder till mögelbildning. Använd det tryck som är lämpligt för de inventarier och material du rengör.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>