Honungssnurror
Honung har många goda egenskaper - av vilka dess klibbighet inte kan räknas. Honungssnurror är designade till att dosera honung utan att spilla. Snurran funkar för övrigt lika bra ihop med sirap. Läs mer nederst på denna sida.
Mest Populära
Honning / sirups spindel 16 cm Oliventræ
6097520
 
SEK 94,38 / st. inklusive moms
SEK 75,50 exklusive moms
Honungs-/sirapssked
415
 
SEK 38,53 / st. inklusive moms
SEK 30,82 exklusive moms
Visar 1 till 2 av 2

Honungssnurran - en sirlig design

Honung har i långa tider varit en symbol för allt från tur till rikedom. Och honung har många goda egenskaper - av vilka dess klibbighet inte kan räknas.

Honungssnurror är designade till att dosera honung, t.ex. för att smaksätta te. När man snurrar runt den sirliga snurran i rätt hastighet förflyttar man den flytande honungen från ett kärl till ett annat utan att spilla. Snurran funkar för övrigt lika bra ihop med sirap.

Slevar, skedar och skopor - bland kökets bästa assistenter

Några köksredskap är mer nödvändiga än andra. Även om det absolut kan göra matlagningen och bakningen till en ännu roligare hobby så är det inte alla som behöver en marinadspruta, en rökpistol eller en spritspåse med 24 olika sorters tyllar.

I den här sektionen hittar du förutom honungssnurror även slevar, hålslevar, mosskopor, serveringsskedar samt speceriskopor och grytskedar. De olika varianterna är alla särskilt bra på sina uppgifter.

  • Slevar är synnerligen praktiska redskap, och de flesta behöver i varje fall 3 sorters slevar: En stor slev att servera soppa med, en pastaslev till lång pasta som spagetti och en liten slev med pip till sås.
  • Hålsleven är det perfekta redskapet att använda vid fritering, till att skumma av soppan och att fiska upp ingredienser och kryddor ur grytan med. Vi erbjuder många varianter.
  • Mosskoporna används till att forma potatismos när du vill servera moset i kulor. Skoporna är även perfekta att forma köttbullar och falaflar med - och annan mat som kan vara snygg eller rolig att servera i kulor.
  • Serveringsskedar används t.ex. på fester och till effektiv servering av bufféer. Våra serveringsskedar har ett neutralt utseende som passar ihop med alla serviser.
  • Speceriskopor används till att ösa upp alla sorters torrvaror, från socker och mjöl till müsli och godis. Vi erbjuder speceriskopor i rostfritt stål och plast.
  • Grytskedar är inte bara oumbärliga när det ska röras runt i grytor och kastruller, de används också ofta när man bakar. Ta en titt på vårt sortiment med grytskedar i många olika material.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>