Urbeningskniv, 18 cm, Icel Protect, rakt blad
Artikelnummer: 281215818
.
SEK 306,64 / st.
SEK 245,31 exklusive moms
 •  
 •  
 •  
Urbeningskniven kommer till användning under arbetet med större köttbitar, då du t.ex. ska avlägsna ben och fett precist.


Mer information

 • Skaftet är utformat med fingerskydd för extra trygghet i arbetet. Den långa, raka modellen är lämplig för uppgifter som att bena ur fläskbog, biffstock eller andra delar då kniven primärt jobbar inuti köttet.

  Olika längder för olika ändamål

  Urbeningsknivar finns i flera modeller. De kortare, spetsiga utgåvorna använder man t.ex. till kanin eller mindre fjäderfä.  Ska man använda en urbeningskniv på ett sätt som innebär att den träffar en skärbräda eller liknande, t.ex. om man ska skära ut revbensspjäll, så är en svängd urbenare däremot det bästa valet. De finns i flera längder och med många sorters skaft. Man kan med fördel välja en modell med olivslipat blad om man ofta ska använda den till matvaror som har tendens till att klistra fast vid bladet, t.ex. kalkon.

  ICEL är portugisisk kvalitet som framställts av en familjeägt företag en bit utanför Lissabon sedan 1945. I början bestod produktionen uteslutande av smidda knivar med träskaft, men med tiden har ICEL byggt ut sortimentet så att det även innehåller stansade knivar med skaft av trä, plast eller andra syntetmaterial. Gemensamt för ICEL:s knivar är att de ligger väldigt bra i handen. Det är knivar i god kvalitet för priser som tveklöst är bäst på marknaden!

  Värt att veta om din nya kniv

  Även de bästa knivarna kommer med tiden behöva slipas. Men knivar av hög kvalitet kan närmast slipas i det oändliga. Vi gör gärna jobbet åt dig i vår professionella slipverkstad som har över 85 års erfarenhet. Se mer om slipning hos H.W. Larsen >>

  Viktigt: Diska aldrig dina knivar i diskmaskin! Det motsvarar mord på dina verktyg. Knivarna blir förstörda och de blir faktiskt skadade redan efter en disk i en diskmaskin. Diska i stället dina knivar för hand när du använt dem och torka av dem med en diskhandduk.

  Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver. Kontakta kundservice här >>

  Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

 • Brand Icel
  Serie Protect
  Type Slaktarens kniv
  Leverandør varenummer 281.002.158.000.180
  Stregkode 5601864410230
  Bladlængde 180
  Egenskab Fingerskydd
  Farve Sorteringskniv
  Info Tål ej diskmaskin
  Skæfte Plast
 • 281215818_doc.pdf 880.00 Kb