Santokukniv, 17,5 cm, Endeavour Resolution R8
Artikelnummer: 500300
.
SEK 750,39 / st.
SEK 600,31 exklusive moms
 •  
 •  
 •  
Santokukniven är en lätt, men stabil och vass kniv som är känd för att vara oerhört bra på att skära precist vid rutin- och detaljarbete med frukt, grönsaker och mindre bitar fisk och kött. Den rutinerade Santokuanvändaren utför ofta uppgifterna i köket i ett högre tempo samtidigt som belastningen på handleden minskar.


Mer information

 • Danska Endeavour står bakom denna kraftfulla, slitstarka och vassa kniv med ett knivblad av tyskt, rostfritt Mov-stål, som klarar av de allra flesta uppgifterna i vardagen. Skaftet är gjort av slitstark och hållbar Polyoxymethylen.

  Det är de danska kockarna Nikolaj Kirk och Mikkel Maarbjerg som står bakom det populära märket Endeavour vars mission är att utveckla och producera knivar och andra köksredskap i högsta kvalitet.

  Värt att veta om din nya kniv

  Även de bästa knivarna kommer med tiden behöva slipas. Men knivar av hög kvalitet kan närmast slipas i det oändliga. Vi gör gärna jobbet åt dig i vår professionella slipverkstad som har över 85 års erfarenhet. Se mer om slipning hos H.W. Larsen >>

  Viktigt: Diska aldrig dina knivar i diskmaskin! Det motsvarar mord på dina verktyg. Knivarna blir förstörda och de blir faktiskt skadade redan efter en disk i en diskmaskin. Diska i stället dina knivar för hand när du använt dem och torka av dem med en diskhandduk.

  Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver. Kontakta kundservice här >>

  Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

 • Brand Endeavour
  Serie Resolution
  Type Santoku
  Leverandør varenummer 5003
  Stregkode 5712597004358
  Bladlængde 175
  Materiale POM/MoV
  Skæfte POM
 • 500300_doc.pdf 104.00 Kb
Köpt tillsammans med
Bästsäljare i Santokuknivar