Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Skalare

Några skalare är perfekta för potatis medan andra är bättre på att skala långa grönsaker som sparris, morötter och squash. Läs mer nedan.

Skalare - till potatis och mycket annat

Alla har väl provat på att skala potatis med en dålig skalare? Det tar mycket tid och man tappar snabbt tålamodet. En dålig skalare slinker dessutom lätt ur händerna så man riskerar att skära sig.

En bra eller ett par bra skalare är oumbärliga att ha i köket. Några skalare är perfekta för potatis medan andra är bättre på att skala långa grönsaker som sparris, morötter och squash.

Den rätta skalaren gör jobbet snabbt

Med en bra skalare blir det inget problem att bjuda hela släkten på middag. 10 kg potatis skalas med lätthet, och du behöver inte oroa dig för att få ömma handleder eftersom skalaren gör mycket av jobbet åt dig.

Klassisk skalare: En klassisk skalare med fast blad gör det lätt att skala potatis. Välj en med ett enda blad eller med dubbla blad efter smak och tycke.

Skalare med rörligt blad: Du kan också välja en skalare med rörligt blad. Den är ett bra verktyg att skala avlånga grönsaker som sparris och morötter med. Dessutom kan den användas till att skala långa, tunna strimlor av en grönsak. En skalare med rörligt blad kan däremot vara svår att skala potatis med.

Julienneskalare: Ska din nya skalare vara lite mer avancerad än de ovanstående så är det en julienneskalare du letar efter. Julienneskalaren, eller juliennestrimlaren, ger extra snygga, tunna strimlor.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>