Kameliaolja, 245 ml, Tsubaki Abura
Artikelnummer: FOIL245
Före SEK 358,86
SEK 269,14 / st.
SEK 215,31 exklusive moms
 •  
 •  
 •  
Ge dina knivar den rätta omsorgen så håller de sig som nya längre.


Mer information

 • När du smörjer in dina knivar med kameliaolja så ger du knivarna ett längre liv, och knivarna håller sig snygga länge. Smörj in dina knivar efter behov, beroende på hur ofta du använder dem.

  Det är klassisk, japansk kutym att behandla både knivar och svärd med kameliaolja. Oljan bildar en film som skyddar bladet mot rost och korrostion. Knivbladet blir därmed även mer fukttåligt. Dessutom upplösas eventuella korrosionsangrepp som redan börjat.

  Så här behandlar du dina knivar med kameliaolja

  Börja med att diska kniven med varmt vatten och ett milt diskmedel. Torka sedan av kniven med en diskhandduk och se till att den är helt torr innan du smörjer in kniven med kameliaolja. Voila!

  Dina knivar ska även slipas

  Hur väl du än tar hand om dina knivar så kommer de med tiden behöva slipas. Men knivar av hög kvalitet kan närmast slipas i det oändliga. Vi gör gärna jobbet åt dig i vår professionella slipverkstad som har över 85 års erfarenhet. Se mer om slipning hos H.W. Larsen >>

  Viktigt: Diska aldrig dina knivar i diskmaskin! Det motsvarar mord på dina verktyg. Knivarna blir förstörda och de blir faktiskt skadade redan efter en disk i en diskmaskin. Diska i stället dina knivar för hand när du använt dem och torka av dem med en diskhandduk.

  Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver. Kontakta kundservice här >>

  Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

 • Brand Tojiro
  Type Oljeflaska
  Leverandør varenummer FOIL245
  Stregkode 5704837038155
  Egenskab Camellia-olja
  Liter 0,245
 • foil245_doc.pdf 175.00 Kb
Köpt tillsammans med
Bästsäljare i Rengöringsmedel