Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Plastglas

Här hittar du vinglas, ölglas och vattenglas av hårdplast. När du investerar i bra kvalitet så får du plastglas som liknar glas så mycket som möjligt och som kan användas mer än en gång. Läs mer nederst på sidan.

Plastglas - ett praktiskt alternativ till glas

På den här sidan kan du välja mellan olika snygga glas av plast om du t.ex. ska stå för en stor fest eller behöver glas för uteserveringen, diskoteket - eller på en picknick eller på båten. Välj mellan eleganta vinglas, ölglas och vattenglas i olika, robusta hårdplastmaterial som Tritan och Goldplast.

Det är skillnad på plastglas

Köper man plastglas i bra kvalitet så får man glas som liknar äkta glas så mycket som möjligt. Våra glas är inte nödvändigtvis de billigaste på marknaden, och de är inte heller nödvändigtvis avsedda för engångsanvändning eftersom de är så snygga och hållbara att de kan diskas och återanvändas (vi rekommenderar disk för hand).

På sidan hittar du också kannor av plast t.ex. till att ha stående framme med vatten i på en bardisk eller liknande där det är stor risk för att kannan välts. Händer det så är det bara att torka upp det spilda, fylla kannan igen och ställa på plats. Utan att någon skadas.

Varför välja plast istället för glas?

Det finns klara fördelar med att använda glas av plast, särskilt om många gäster rör sig över ett större område. När du ersätter glas med plast eliminerar du för det första risken för att någon skär sig på krossat glas. Därför är våra plastglas superbra att använda på barer och diskotek där trycket är högt och många drycker beställs vid baren. Det ger automatiskt färre plötsliga situationer då någon ska städa upp efter olyckor med krossat glas.

Och det är lätt för personalen att jobba med plastglas rent generellt eftersom glasen klarar av en lite grövre hantering.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>