Hushållsrullar, toalettpapper och andra pappersvaror
Inom service-, restaurang- och cateringbranschen är hygien alltid viktigt. Hos oss hittar du ett urval hushållsrullar i mini-, midi- och standardstorlek samt toalettpapper i jumbostorlek. Läs mer nederst på denna sida.
Mest Populära
Midirulle
HW6161N
 
SEK 159,88 / st. inklusive moms
SEK 127,90 exklusive moms
Midirulle
HW6168
 
SEK 140,38 / st. inklusive moms
SEK 112,30 exklusive moms
Hushållsrulle
HW6081
 
SEK 105,29 / pk. inklusive moms
SEK 84,23 exklusive moms
Kaffefilter t MKM2 Bonamat+BUNN 1000 st
MKM2-FILTER
 
SEK 581,00 / st. inklusive moms
SEK 464,80 exklusive moms
Midirulle
HW6155
 
SEK 134,53 / st. inklusive moms
SEK 107,62 exklusive moms
Minirulle
HW6147
 
SEK 66,29 / st. inklusive moms
SEK 53,03 exklusive moms
Visar 1 till 6 av 6

Hygien på allas läppar

Världen blev som bekant drabbad av den största pandemin sedan Spanska sjukan år 2020. Snabbt fick vi ställa om oss och införa nya rutiner - som att tvätta händerna ofta, använda handsprit och hålla avstånd i det offentliga rummet. Plötsligt var hygien och renlighet något alla pratade om eftersom det blev avgörande för att skydda sig själv från smitta och skona andra från att bli sjuka. Och god hygien kommer efter allt att döma fortsätta vara något vi är mer medvetna om en bra bit efter att pandemin med ett slag ändrade vardagen för oss alla.

Inom service-, restaurang- och cateringbranschen är hygien förstås alltid viktigt. Reglerna för renlighet i de lokaler där mat förarbetas, tillagas och serveras är stränga för att minska allt från matförgiftning till smittspridning, vilket vi alla ska vara tacksamma för.

Mjukt papper som hushållspapper, toalettpapper, servetter och våtservetter är viktiga för en god personlig hygien, både privat, på arbetsplatser och i restauranger. Hos oss hittar du ett urval hushållsrullar i mini-, midi- och standardstorlek samt toalettpapper i jumbostorlek.

Hushållspapper: Känner du till dessa lifehack?

En bra hushållsrulle ska naturligtvis ha god uppsugningsförmåga. Och detta kan du utnyttja till långt fler saker än att torka händerna eller använda hushållspappret som trasa.

  1. Bröd som läggs i frysen får ökad hållbarhet om du packar in det i en bit hushållspapper först. Pappret suger åt sig fukt från brödet och motverkar därmed svamp och mögel.
  2. Om du vill undgå att dina grönsaker blir dåliga innan du ska använda dem så kan du packa in dem i hushållspapper innan du lägger in dem i kylen. Då håller de sig fräscha längre. Om du sköljer dina grönsaker innan du lägger in dem i kylen så kan du med fördel även fodra lådan eller hyllan med några lager hushållspapper först. Då undgår du att grönsakerna lockar till sig mögel och ruttnar.
  3. Det är också effektivt att använda hushållspapper till att få bort överskjutande fett från friterad eller stekt mat. Lägg t.ex. friterade pommes frites på flera lager hushållspapper och låt dra i några minuter innan servering. Då får du krispiga pommes som inte dryper av olja.
  4. Du kan även använda hushållspapper för att undgå att grytor, pannor och kastruller fördärvas genom oxidering. Torka alltid av dem innan du ställer dem på plats och förvara dem med ett ark hushållspapper emellan om du staplar dem.
  5. Har du lagat en soppa som du inte lyckas få bort allt överskjutande fett från, som ligger ovanpå soppan, så kan du fodra ett durkslag med hushållspapper och sedan sila soppan genom det. När du sedan samlar soppan igen så kommer fettet att ha fastnat på pappret så att du kan servera en mer aptitlig soppa.
  6. Gillar du att äta majs direkt från kolven så vet du hur svårt det kan vara att få bort alla hår. Och om du är så ambitiös att du lyckas få av allihopa så har du troligen använt ganska mycket tid på det. Men det behöver du inte om du istället för att dra av håren för hand använder hushållspapper. Ta helt enkelt en bit hushållspapper, fukta den och gnugga mot kolven. Simsalabim!

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>