Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Påsförslutare, påsar, säckar och diverse

Hitta praktiska påsklämmor, automatiska påsförslutare och säckbindare som klarar av även de allra största och mest fyllda säckarna samt solida och kraftiga påsar och säckar. Här hittar du dessutom ispåsar, plåster, gummiband och annat som är bra att ha. Läs mer nederst på sidan.

Påsförslutare till påsar och säckar

Att lägga något i en påse eller säck och försluta den försvarligt är ett snabbt och billigt sätt att förpacka eller få undan någonting. Och en påse skyddar innehållet mot fukt, damm och skador under förvaring och transport.

Påsförslutare av olika slag motverkar matsvinn. Genom att försluta matförpackningar med en klämma eller tejp så ökar man innehållets hållbarhet eftersom luft inte kan komma in i påsen eller förpackningen utifrån. 

Påsklämmor och påsförslutare med tejp

Vanliga påsförslutare i form av klämmor bör vara en del av varje kök. De kommer hela tiden till nytta och kan användas till allt ifrån att försluta en påse mjöl, socker eller kryddor till att stänga ett öppnat paket mjölk eller juice som ska tas med ut någonstans.

Automatiska påsförslutare som används ihop med tejp används till förvaring då innehållet inte ska användas löpande. Den automatiska påsförslutaren levereras med förborrade hål så att du smidigt kan sätta fast den vid en arbetsstation. Tejpen placeras i påsförslutaren, sedan disponeras tejpen ur förslutaren, vrids runt påsen och skärs till sist av automatiskt. Vi har tejp i 9 och 12 mm:s bredd.

Säckbindare för effektiv förslutning av säckar

En drillapparat används ihop med kraftiga säckbindare av plastbelagd stål som gör det lätt och snabbt att försluta även stora och tunga säckar. Säckbindare kan också användas till mycket annat, t.ex. att sätta ihop nät och stängsel.

Vår drillapparat är 30 cm lång, har ett behagligt gummiskaft och automatisk återgång. Vi har säckbindare i 15 och 20 cm:s längd, med 1000 st. per paket.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>