Laxkniv, 30 cm, Victorinox Fibrox
Artikelnummer: 462330
Före SEK 944,31
SEK 755,45 / st.
SEK 604,36 exklusive moms
 •  
 •  
 •  
Skivorna av gravlaxen blir snyggast och mest lika med en lång laxkniv. Med denna kniv kan du skiva i en enda rörelse och servera de snyggaste skivorna.


Mer information

 • Laxknivens klinga är olivslipad så att det bildas små luftfickor. De ser till att fisken inte fastnar på knivbladet så att du kan lösa uppgiften smidigt och elegant.

  P.S. Laxkniven är naturligtvis förträfflig på att skära ut riktigt snygga, tunna skivor av lax och andra stora fiskar, men den är tack vare sin längd och flexibilitet även ett gott val när du skära ut en mjuk kaka till tårtbottnar.

  Victorinox har med materialet fibrox skapat ett fantastiskt skaft som gör det lätt att hålla kniven i ett stadigt grepp även när händerna är kladdiga, t.ex. under arbete med kött och fisk.

  Victorinox står för hög kvalitet och plattstål som är lätt att hålla vasst. Då Karl Elsner grundade Victorinox år 1884 så var det med syftet att tillverka de mest användbara fickknivarna för den schweiziska armén. Sedan dess har mycket vatten runnit över slipstenarna, och idag är det inte många kockar som inte har en Victorinox eller två i sitt arsenal. 

  Värt att veta om din nya kniv

  Även de bästa knivarna kommer med tiden behöva slipas. Men knivar av hög kvalitet kan närmast slipas i det oändliga. Vi gör gärna jobbet åt dig i vår professionella slipverkstad som har över 85 års erfarenhet. Se mer om slipning hos H.W. Larsen >>

  Viktigt: Diska aldrig dina knivar i diskmaskin! Det motsvarar mord på dina verktyg. Knivarna blir förstörda och de blir faktiskt skadade redan efter en disk i en diskmaskin. Diska i stället dina knivar för hand när du använt dem och torka av dem med en diskhandduk.

  Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver. Kontakta kundservice här >>

  Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

 • Serie Fibrox
  Type Laxkniv
  Leverandør varenummer 5462330
  Stregkode 7611160128515
  Bladlængde 300
  Egenskab Andel luft
  Farve Sorteringskniv
  Hårdhed 55 HRC
  Info Tål ej diskmaskin
  Skæfte Fibrox
  Stål type Plåtstå
 • 462330_doc.pdf 141.00 Kb
Köpt tillsammans med
Bästsäljare i Laxknivar