Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Korvstoppare

Med en korvstoppare är det ganska lätt att göra sina egna korvar. När du inte längre behöver begränsa dig till de varianter som finns i kyldisken kan du verkligen låta kreativiteten leda dig. Läs mer nederst på sidan.

Korvstoppare - hantverket vänder tillbaka

Att göra sina egna korvar hemma är ett hantverk som en gång var snudd på lika självklart att man själv behärskade som att man stod för sin egen kläd- och golvtvätt. På den tiden handlade korvframställningen mycket om att konservera köttet för att få det att hålla längre, medan det idag är mer av en hobby, något man gör av lust.

Det är ju också en hobby som lönar sig för hemgjorda korvar överträffar i regel korv köpt i affären. Och med en korvstoppare är det faktiskt inte så krångligt att göra sina egna korvar.

Så lätt är det att stoppa korv

På den här sidan hittar du ett brett urval av korvstoppare som kan möta de flestas behov, stora som små. Alla våra korvstoppare är i mycket hög kvalitet, och du kan både hitta korvstoppare med hydraulik och helt manuell betjäning. Hitta också set med korvhorn i olika storlekar och material som du kan använda till att göra allt från läckra, tunna snackskorvar till fylliga spickekorvar.

Gemensamt för de många korvstopparna är att de är enkla att betjäna. Det enda du ska göra är att fästa skinnet, fylla stopparen med färs och vrida på handtaget. Sedan glider färsen lätt genom maskinen.

Övning ger färdighet

Det är en bra idé att försöka stoppa korvarna ganska hårt, men i början av ens karriär som korvhantverkare får man räkna med lite lufthål i korvarna. Det betyder inte att det är något fel på maskinen, och med tiden kommer du att lära dig förebygga dessa.

Experimentera med att krydda din färs och skapa spännande smakkombinationer i dina korvar. När du inte längre behöver begränsa dig till de varianter som finns i kyldisken kan du verkligen låta kreativiteten leda dig.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>