Knivskärpare, liten, Victorinox, ergonomisk, mobil
Artikelnummer: 78714
.
SEK 373,88 / st.
SEK 299,10 exklusive moms
 •  
 •  
 •  
Skärp dina mindre knivar som skalknivar och fickknivar snabbt, säkert och lätt med denna lilla knivskärparen från Victorinox.


Mer information

 • Skärparen har ett hål så att du kan sätta fast den i nyckelknippan och ha med dig den ut. Designen är ergonomisk för att göra användningen väldigt säker, och själva skärpmekanismen består av V-formade metallplattor som ligger placerade i en optimal vinkel. Metallplattorna kan bytas ut vilket ger dig en knivskärpare med många års levnadstid. Knivskärparen kan både användas till släta knivar och knivar med tandat blad.

  Victorinox står för hög kvalitet och plattstål som är lätt att hålla vasst. Då Karl Elsner grundade Victorinox år 1884 så var det med syftet att tillverka de mest användbara fickknivarna för den schweiziska armén. Sedan dess har Victorinox utvidgat sitt sortiment med allt från köksknivar till bestick och andra köksredskap. Victorinox står för solid kvalitet för förnuftiga priser som alla kan vara med på.

  Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver. Kontakta kundservice här >>

  Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

 • Brand Victorinox
  Type Knivslip
  Leverandør varenummer 78714
  Stregkode 7611160019745
 • 78714_doc.pdf 632.00 Kb
Köpt tillsammans med
Bästsäljare i Knivslipar