Knivrulle utan innehåll, 5 fack, Endeavor, Läder, Svart
Artikelnummer: 40430
.
SEK 2 727,58 / st.
SEK 2 182,06 exklusive moms
 •  
 •  
 •  
Knivrullar används av professionella kockar och andra som har behov av att transportera sina knivar eller annan utrustning. Med en knivrulle får du en lätt och mobil förvaringslösning för din utrustning.


Mer information

 • Oavsett om du är professionell kock eller en hängiven matentusiast så förtjänar dina knivar att förvaras rätt. Knivrullen skyddar dina knivar, även på resan, och så gör den det lätt att hålla överblick över samlingen i mappen.

  P.S. Om du vill skydda dina knivar optimalt så kan du sätta varje kniv i en knivslida innan du lägger in knivarna på plats.

  Glöm inte att slipa dina knivar

  Även de mest väl omhändertagna knivarna kommer med tiden behöva slipas. Men knivar av hög kvalitet kan närmast slipas i det oändliga. Vi gör gärna jobbet åt dig i vår professionella slipverkstad som har över 85 års erfarenhet. Se mer om slipning hos H.W. Larsen >>

  Viktigt: Diska aldrig dina knivar i diskmaskin! Det motsvarar mord på dina verktyg. Knivarna blir förstörda och de blir faktiskt skadade redan efter en disk i en diskmaskin. Diska i stället dina knivar för hand när du använt dem och torka av dem med en diskhandduk.

  Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver. Kontakta kundservice här >>

  Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

 • Brand Endeavour
  Serie Design by Kirk+Maarbjerg
  Type Rullande mapp
  Leverandør varenummer 4043
  Stregkode 5704837033013
  Antal 5 fickor
  Anvendes til Knivar
  Egenskab Mjuk
  Farve Brun
  Materiale Läder
Köpt tillsammans med
Bästsäljare i Knivmappar