Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Köksapparater för gasol

På den här sidan har vi samlat våra gasolbrännare, fristående värmeplattor för gasol och våra kompakta gasolgrillar. Här hittar du även tillbehör till våra gasolbrännare. Läs mer nederst på sidan.

Gasolapparater - flexibel matlagning ute och inne

Gasolbrännare

Våra gasolbrännare är perfekta när matlagningen ska kunna flyttas ut. Du ansluter bara en gasolflaska till gasolbrännaren, öppnar gasen och börjar steka. Gasolbrännaren är lätt, elegant och enkel att ha med sig oavsett om du servera pannkakor, panerade rödspättor eller paella i långa banor. Välj mellan modeller för inomhus eller utomhus användning beroende på var matlagningen ska äga rum. Ben, slangar och tryckregulator kan köpas som tillbehör på den här sidan.

Fristående gasolplattor

De värmeplattor för gasol som du hittar på den här sidan vänder sig primärt till professionella kök i restauranger, inom cateringbranschen eller på hotell. Det kan vara smart att installera en enskild eller dubbel gasolplatta som supplement till existerande utrustning för att skapa en bättre infrastruktur och förebygga trafikstockningar under arbetets gång. Våra gasolplattor kommer från kvalitetsmärkena Andersen & Nielsen och Parker, som är din garanti för produkter med kvalitet, säkerhet och innovation i högsätet.

Gasolgrillar

Med en av våra gasolgrillar från Zederkof kan du vara säker på att få en gasolgrill som presterar. Det är lätt att laga mat på Zederkofs grillar samtidigt som det lyckligtvis är svårt att bränna sig på dem. Grillarna är också härligt enkla att rengöra. De kompakta gasolgrillarna är lämpliga för matlagning på fester och evenemang och på uteserveringen vid restaurangen, caféet eller hotellet.

Se också våra större gasolgrillar här >>

Se även våra gasolgrillar för grillbarer här >>

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>