Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Kannor, termosar och karaffer

Ställ fram en kanna eller karaff med vatten, vin eller någon annan dryck på matbordet eller bardisken så är det eleganta uttrycket halvvägs. På denna sida hittar du även termosar, presskannor, tekannor och små kannor till mjölk och grädde. Läs mer nedan.

Kannor, karaffer och termosar till kalla och varma drycker

Att servera vatten och andra kalla drycker från en riktigt snygg kanna eller karaff känns extra läckert. Hitta din favorit bland kannorna och karafferna i vårt breda sortiment. Vi har även ett stort urval fina, mindre kannor till mjölk och grädde. Erbjud dina gäster mjölk till kaffet i en dekorativ kanna. Det blir utan tvekan uppskattat.

Det ligger i serveringen!

Något så enkelt som vanligt kranvatten blir mycket mer tilltalande om man blandar det med några isbitar och häller upp i vackra glas från en snygg kanna eller karaff. Ställ fram en kanna eller karaff med vatten, vin eller någon annan dryck på matbordet eller bardisken så är det eleganta uttrycket halvvägs.

Kannor för varma och kalla drycker

På den här sidan hittar du också vanliga termosar, presskannor och tekannor. En presskanna ger dig nylagat kaffe på några minuter, och bryggningen ger kaffet en smak full av karaktär tack vare det lite grövre, inbyggda filtret. Ska du ha med dig kaffe ut eller om du vill laga kaffet i förväg och hålla det varmt inför servering så behöver du en termos.

En termos kan dessutom användas till att hålla kalla drycker kalla. En termos är konstruerad med två väggar mellan vilka det är ett vakuum. På det viset kan värmen eller kylan inne i termosen inte komma ut. Är ni många, t.ex. på en buffé, så är termosar med pumpfunktion eller dispensers mycket praktiska. De rymmer en stor mängd dryck och är lätta att fylla på koppen ifrån.

Se våra dispensers här >>

Kom ihåg att du ska ha separata termosar till kaffe och andra drycker eftersom kaffesmaken följer med om du använder termosen till andra drycker, t.ex. till kokt vatten till te.

Letade du efter en såssnipa eller en oljekanna? Den hittar du här >>

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>