Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Hinkar och avfallsstativ

Hinkar av rostfritt stål och plast är hållbara och hygieniska, och båda material är lämpliga för mat. På den här sidan hittar du också ett litet urval av skurhinkar, avfallshinkar och stativ/hållare till dessa. Läs mer nederst på sidan.

Hinkar - den lojala assistenten i alla led av kedjan

En robust och rymlig hink har många användningar i köket, matsalen, baren och alla möjliga andra arbetssammanhang, och olika hinkar kan användas till allt ifrån förvaring av mat, under tillagningen - eller till rengöring. Det gäller förstås bara att ha koll på vilken hink man använder till vilken uppgift.

Hinkar av rostfritt stål och plast är hållbara och hygieniska. Båda material lämpar sig för mat, t.ex. vid bearbetning av mejeriprodukter, frysta livsmedel och diverse uppgifter inom slakt. På den här sidan hittar du också ett litet urval av avfallshinkar och stativ/hållare till dessa.

Vem kan? Vikan!

Om du inte redan är bekant med svenska märket Vikan så har du chansen att bli det idag. Vikans ergonomiska hink som du på den här sidan hittar i blått eller vitt är rentav prisbelönt för sina många goda kvaliteter. Hinken är utrustad med en droppfri hällpip, ett upphöjt grepp och en robust hank i rostfritt stål. Dessutom har hinken invändiga måttmarkeringar. Hinken är perfekt för transport av rengöringskemikalier och lämplig för både kallt och varmt innehåll. Hitta också praktiska lock till hinkarna här.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>