Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Hålslevar

En hålslev är gjord för att fiska upp ingredienser ur grytan utan att få med vätska. Hålsleven är också redskapet du skummar av soppor med och det perfekta redskapet att använda när du friterar. Läs mer nederst på denna sida.

Slevar, skedar och skopor - bland kökets bästa assistenter

Några köksredskap är mer nödvändiga än andra. Även om det absolut kan göra matlagningen och bakningen till en ännu roligare hobby så är det inte alla som behöver en marinadspruta, en rökpistol eller en spritspåse med 24 olika sorters tyllar.

De bästa köksredskapen, dvs. de som vi använder ofta och till många olika sorters uppgifter i köket, är de som vi lägger minst märke till - och det gäller i hög grad för skedar, skopor och slevar. Om vi leker att du inte hade några skedar eller slevar alls i ditt kök så skulle det vara många maträtter du inte kunde laga med samma lätthet, t.ex. soppor, pasta och såser.

Hålslevar - en sked och en sil i samma redskap

En hålslev är gjord för att fiska upp ingredienser ur grytan utan att få med vätska och är perfekt på att skumma av soppor. Hålsleven är också redskapet du ska ha när du friterar eftersom den hjälper dig ta upp den friterade maten ur grytan utan att få med olja. Samtidigt är handtaget tillräckligt långt till att du är på behörigt avstånd från den kokande oljan. 

Vi har ett stort urval av hålslevar i olika utformningar. De flesta är av rostfritt stål, men vi har också hålslevar i syntetmaterial. Välj en hålslev i syntetmaterial som plast om du har grytor och pannor med beläggning så riskerar du inte att förstöra beläggningen.

Det rätta redskapet för uppgiften

I den här sektionen hittar du förutom hålslevar även vanliga slevar, mosskopor och serveringsskedar samt speceriskopor, grytskedar och honungssnurror. De olika varianterna är alla särskilt bra på sina uppgifter.

  • Slevar är synnerligen praktiska redskap, och de flesta behöver i varje fall 3 sorters vanliga slevar: En stor slev att servera soppa med, en pastaslev till lång pasta som spagetti och en liten slev med pip till sås.
  • Mosskoporna används till att forma potatismos när du vill servera moset i kulor. Skoporna är även perfekta att forma köttbullar och falaflar med - och annan mat som kan vara snygg eller rolig att servera i kulor.
  • Serveringsskedar används t.ex. på fester och till effektiv servering av bufféer. Våra serveringsskedar har ett neutralt utseende som passar ihop med alla serviser.
  • Speceriskopor används till att ösa upp alla sorters torrvaror, från socker och mjöl till müsli och godis. Vi erbjuder speceriskopor i rostfritt stål och plast.
  • Grytskedar är inte bara oumbärliga när det ska röras runt i grytor och kastruller, de används också ofta när man bakar. Ta en titt på vårt sortiment med grytskedar i många olika material.
  • Honungssnurror är designade för dosering av honung, t.ex. för att smaksätta te, och snurran fungerar lika bra ihop med sirap. När man snurrar runt den i rätt hastighet kan man förflytta den flytande honungen från ett kärl till ett annat utan att spilla.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>