Skalkniv, 8 cm, Victorinox, serraterad
Artikelnummer: 67433
Före SEK 83,21
SEK 40,78 / st.
SEK 32,62 exklusive moms
 •  
 •  
 •  
När du ska hacka mindre mängder kryddörter så är en skalkniv ett gott val. Skalkniven är även bra när du ska dela, skiva eller hacka mindre grönsaker, frukter och bär.


Mer information

 • Vassa skalknivar gör matlagningen till ett nöje. Man kan nästan inte ha för många av dem för olika skalknivar kommer hela tiden till nytta. Tack vare det serraterade knivbladet är kniven dessutom utmärkt på att skiva tomater och dela bullar.

  Victorinox står för hög kvalitet och plattstål som är lätt att hålla vasst. Då Karl Elsner grundade Victorinox år 1884 så var det med syftet att tillverka de mest användbara fickknivarna för den schweiziska armén. Sedan dess har mycket vatten runnit över slipstenarna, och idag är det inte många kockar som inte har en Victorinox eller två i sitt arsenal. 

  Värt att veta om din nya kniv

  Även de bästa knivarna kommer med tiden behöva slipas. Men knivar av hög kvalitet kan närmast slipas i det oändliga. Vi gör gärna jobbet åt dig i vår professionella slipverkstad som har över 85 års erfarenhet. Se mer om slipning hos H.W. Larsen >>

  Viktigt: Diska aldrig dina knivar i diskmaskin! Det motsvarar mord på dina verktyg. Knivarna blir förstörda och de blir faktiskt skadade redan efter en disk i en diskmaskin. Diska i stället dina knivar för hand när du använt dem och torka av dem med en diskhandduk.

  Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver. Kontakta kundservice här >>

  Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

 • Brand Victorinox
  Serie Swiss Classic
  Type Örtkniv
  Leverandør varenummer 67433
  Stregkode 7611160003119
  Bladlængde 80
  Egenskab Kurvdelning
  Farve Sorteringskniv
  Info Tål ej diskmaskin
  Skæfte Plast
  Stål type Plåtstå
 • 67433_doc.pdf 632.00 Kb
Köpt tillsammans med
Bästsäljare i Skalknivar