Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Grillbestick

Ge det dukade bordet det rätta uttrycket med klassiska grillbestick som är skapade för uppgiften. Grillbesticket gör det lätt att skära i all slags mat, från en riktigt god biff till alla möjliga läckra grönsaker och frukter. Läs mer nederst på sidan.

Grillbestick som klarar uppgiften

När grillen ställts ut, maten planerats och bordet ska dukas så ska du förstås ha bestick som är skapat för grillad mat. Det klassiska grillbesticket, ofta med trähandtag, ger dels helt rätt uttryck åt det dukade bordet och så är knivarna förstås gjort för att kunna skära i kött och allt annat du serverar från grillen.

Även om det är många som experimenterar med vegetariska eller veganska alternativ till kött så har det inte blivit mindre populärt att grilla. All mat får ju en speciell, härlig smak av att grillas. Och det skadar aldrig att ha bra bestick som ger dig och dina gäster den rätta stämningen vid bordet. Ditt nya grillbestick ska göra det lätt att skära i all slags mat, från en grillad korv till en riktigt god biff och alla möjliga läckra grönsaker och frukter. Det gör helt enkelt upplevelsen mer delikat när du inte behöver anstränga dig för att skära ut maten i bitar.

På den här sidan har vi samlat våra klassiska grillbestick för ytterst överkomliga priser så att alla kan vara med. Vill du uppgradera och skaffa mer exklusivt - och synnerligen vasst - bestick så kan du ta en titt bland alla våra knivar och gafflar där du bland annat hittar högkvalitativt steakbestick från den franska producenten Laguiole >>

Ta hand om dina nya grillbestick

Det är synd om dina nya grillbestick blir slitet i förtid pga. felaktig hantering. Kom ihåg att grillbestick med trähandtag, liksom allt trä, inte ska köras i diskmaskin. Diska besticket för hand och torka av det innan du lägger tillbaka det på plats. Då håller besticket mycket längre. Smörj även gärna trähandtagen då och då så att du undgår att de torkar ut, blir känsliga för vatten, får sprickor eller missfärgas.

Skölj även gärna besticket direkt efter användning - rådet gäller särskilt när besticket använts till mat som innehåller syra, som t.ex. senap, ketchup och majonnäs. Lägg dock helst inte besticket i blöt inför en senare disk eftersom du då riskerar rostbildning på bestickets metall. 

Om du diskar bestick (utan trähandtag) i diskmaskin så låt bli att blanda bestick i olika material i samma fack i korgen. Se även till att det finns lite plats för att besticket kan röra sig under disken.  

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>