Steakknivar, 6 st., Senjen, presentask
Artikelnummer: 905280
.
SEK 1 539,33 / st.
SEK 1 231,46 exklusive moms
 •  
 •  
 •  
Använd en vass steakkniv till biffen, söndagssteken eller korven i stället för vanligt bestick. Det gör upplevelsen mer delikat när du inte måste anstränga dig för att skära köttet i bitar.


Mer information

 • En bra stekkniv gör det lätt att skära i en bit kött, och matupplevelsen blir så mycket bättre när du inte måste kämpa för att skära ut varje tugga.

  Senjen-serien består till 100 % av knivar med blad av hårt stål utförda i dansk design. Vi har lagt stor vikt på perfekta klingor och superbra balans. Vi ger dig 1 års vasshetsgaranti på våra Senjen-knivar och livstidsgaranti för fel i stålsmidet. Knivarna i Senjen-serien är gjorda för de professionella och har ett pris som alla kan vara med på.

  Värt att veta om din nya kniv

  Även de bästa knivarna kommer med tiden behöva slipas. Men knivar av hög kvalitet kan närmast slipas i det oändliga. Vi gör gärna jobbet åt dig i vår professionella slipverkstad som har över 85 års erfarenhet. Se mer om slipning hos H.W. Larsen >>

  Viktigt: Diska aldrig dina knivar i diskmaskin! Det motsvarar mord på dina verktyg. Knivarna blir förstörda och de blir faktiskt skadade redan efter en disk i en diskmaskin. Diska i stället dina knivar för hand när du använt dem och torka av dem med en diskhandduk.

  Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver. Kontakta kundservice här >>

  Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

 • Brand Senjen
  Type Steakkniv
  Stregkode 5704837017983
  Antal 6 st.
  Antal lag 1
  Farve Sorteringskniv
  Hårdhed 54 HrC
  Info Tål ej diskmaskin
  Mål 24,5 cm
  Skæfte G10
  Stål type 14.116
 • 905280_doc.pdf 216.00 Kb
Köpt tillsammans med
Bästsäljare i Grillbestick